Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία ΕΛΒΑΛ ΑΕ ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007 και ώρα 12:30 μ.μ., συνήλθαν στην προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση οι μέτοχοί της στο ξενοδοχείο PRESIDENT των Αθηνών. Παρέστησαν είκοσι δύο (22) μέτοχοι, κάτοχοι μετοχών 86.864.760 επί συνόλου μετοχών 124.060.815, ήτοι το 70,00%. Επί των θεμάτων της Γενικής συνέλευσης, οι μέτοχοι:
1. Ενέκριναν τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2006, με τις επ΄ αυτών εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
2. Απήλλαξαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 2006.
3. Ενέκριναν τον τρόπο και χρόνο της διάθεσης των κερδών της χρήσεως 2006. Εκτός των άλλων αποφασίστηκε η διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή με δικαιούχους τους μετόχους της λήξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 28ης Ιουνίου 2007. Από 29ης Ιουνίου 2007, η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς δικαίωμα στο μέρισμα. Η πληρωμή του μερίσματος θα γίνεται από το δίκτυο της ALPHA BANK από την 6η Ιουλίου 2007 μέχρι το τέλος του έτους.
4. Εξέλεξαν ως ορκωτό ελεγκτή για τη χρήση 2007 την ελεγκτική εταιρία ΕΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε., σύμφωνα με την προσφορά τους.
5. Εξέλεξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για θητεία ενός (1) έτους τους κάτωθι: (1) ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, (2) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, (3) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ, (4) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΗΣ, (5) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ, (6) ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ, ανεξάρτητο μέλος. (7) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ,(8) ΧΡΗΣΤΟΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, (9) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΛΕΛΗΣ,(10) GERARD DECOSTER, ανεξάρτητο μέλος. (11) REINHOLD WAGNER.
6. Ενέκριναν τις αμοιβές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 του Κ. Ν. 2190/1920.
7. Ενέκριναν την τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού περί σκοπού της εταιρείας.
8. Ενέκριναν τη σύναψη κοινών ομολογιακών δανείων, σύμφωνα με το Ν.3156/2003, έως του ποσού των τριάντα εκατομμυρίων (30.000.000,00) ευρώ.
9. Ενέκριναν την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής για επενδύσεις που έχουν εγκριθεί για ένταξη στον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004, με δέσμευση υπολοίπου εις νέον.
10. Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις προς τους κ.κ. μετόχους.
-
22:11 Ερντογάν: Η Τουρκία καταδικάζει την επίθεση στη Ντόχα - Το Ισραήλ έχει υιοθετήσει την τρομοκρατία ως κρατική πολιτική
-
22:05 Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΕΠΕ την Πέμπτη
-
21:50 Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Κατάρ για την ισραηλινή επίθεση με εντολή Τραμπ
-
21:48 ΙΑΕΑ: Συμφωνία με το Ιράν για την επανεκκίνηση των επιθεωρήσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
-
21:43 Ιταλία (δημοσκόπηση): Tο κόμμα της Μελόνι εξασφαλίζει το 29,5% στην πρόθεση ψήφου
-
21:39 Νέο ιστορικό υψηλό για τον χρυσό λόγω προσδοκιών για μείωση των επιτοκίων από τη Fed
-
21:34 Χτύπημα του Ισραήλ στο Κατάρ με στόχο τη Χαμάς
-
21:32 Μ.Λαζαρίδης: Κανένα υπόμνημα δεν έλαβε ο κ. Μυλωνάκης από σημαίνον στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ -Υπήρξε ένα άτυπο ενημερωτικό σημείωμα
-
21:22 Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού"
-
21:16 Στ. Παπασταύρου: Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο στην Ανατολική Μεσόγειο
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
