Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE AΕ ανακοινώνει ότι την Τρίτη 12.6.2007 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας επί της Λεωφόρου Συγγρού αριθ. 199 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της.
Η Γενική Συνέλευση συνεδρίασε με απαρτία 68,32% περίπου του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου (8.137.074 μετοχές στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και 209.926 μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου) , σε αυτήν παρέστησαν 18 μέτοχοι αυτοπροσώπως ή δι΄αντιπροσώπου και έλαβε τις εξής αποφάσεις :
1. Ενέκρινε ομόφωνα την Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία περιλαμβάνεται εξ ολοκλήρου στο Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας της 6ης Μαρτίου 2007 καθώς και την από 8 Μαρτίου 2007 έκθεση ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή- Λογιστή της εταιρείας. κ. Κώστα Ι. Ρούσσου
2. Ενέκρινε ομόφωνα τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις, εταιρικές και ενοποιημένες, της εταιρικής χρήσης 2006, έπειτα από ακρόαση των εκθέσεων του ΔΣ περί των μητρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων.
3. Ενέκρινε την προτεινομένη διανομή κερδών και αποφάσισε την καταβολή μερίσματος 0.04 Ευρώ ανά μετοχή της εταιρείας εκ των κερδών της εταιρικής χρήσης 2006. Δικαιούχοι είσπραξης του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας κατά το πέρας της συνεδρίασης του ΧΑ την 3η Ιουλίου 2007, ημέρα Τρίτη. Από την 4η Ιουλίου 2007 , ημέρα Τετάρτη οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2006. Η πληρωμή του μερίσματος της χρήσης 2006 θα ξεκινήσει την 11η Ιουλίου 2007 , ημέρα Τετάρτη μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
4. Απήλλαξε ομόφωνα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους ελεγκτές της εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και την διαχείριση και πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2006 (1.1.2006-31.12.2006).
5. Ενέκρινε ομόφωνα τις αμοιβές και αποζημιώσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που κατεβλήθησαν στην διάρκεια της χρήσεως 2006 και προενέκρινε τις αμοιβές των μελών του ΔΣ (εκτελεστικών και μη) δια την τρέχουσα χρήση 2007 και μέχρι την επόμενη τακτική Γενική Συνέλευση.
6. Εξέλεξε ομόφωνα ως ελεγκτές της χρήσης 2007 για τον έλεγχο των ετησίων , εξαμηνιαίων καθώς και των ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρείας τα ακόλουθα μέλη της ελεγκτικής εταιρείας ΣΟΛ ΑΕ και συγκεκριμένα : α) τακτικός ελεγκτής ο ορκωτός ελεγκτής κ. Κωνσταντίνος Ρούσσος του Ιωάννη, με αριθμό μητρώου Σ.Ο.Ε.Λ 16801 και β) αναπληρωματικός ελεγκτής ο κ. Κοροβέσης Παναγιώτης του Ιωάννη, με αριθμό μητρώου Σ.Ο.Ε.Λ. 16071 και καθόρισε την αμοιβή τους.
7. Χορήγησε ομόφωνα άδεια προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές της Εταιρείας να διενεργούν πράξεις για λογαριασμό τρίτων υπαγόμενες σε κάποιον από τους επιδιωκόμενους από την εταιρεία σκοπούς, κατά το άρθρο 23 § 1 του Κ.Ν. 2190/1920 καθώς και να συμμετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην Διεύθυνση Εταιρειών του Ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
8. Τροποποίησε ομόφωνα το υφιστάμενο πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε διευθυντικά και λοιπά στελέχη της εταιρείας, με την μορφή δικαιώματος αγοράς μετοχών (stock option), σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του κ.ν. 2190/1920, τόσο ως προς την διάρκειά του (4ετία) , όσο και ως προς τον ακριβή αριθμό των Μετοχών που θα διατεθούν συνολικά και οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε 975.000 μετοχές.
9.Επικύρωσε ομόφωνα την εκλογή προσωρινού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος και την ανασυγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου.
10. Εγκρίθηκε ομόφωνα και παμψηφεί η εκχώρηση εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 εδάφιο β? και γ? του κ.ν. 2190/1920, μερικά ή ολικά , για τα επόμενα δύο έτη και για συνολικό ποσό μέχρι το σήμερα υφιστάμενο μετοχικό κεφάλαιο , ήτοι για ποσό 5.359.500 Ευρώ.
11. Τέλος έλαβαν χώρα διάφορες ανακοινώσεις προς τους παρισταμένους μετόχους , οι οποίοι και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης για την πορεία της Εταιρείας.
-
13:56 Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2000 και μετά
-
13:47 Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη - Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Μαξίμου
-
13:31 Ουκρανία: Ρωσική επίθεση σε μονάδα παραγωγής ενέργειας στην περιφέρεια του Κιέβου
-
13:28 Ισραήλ: Προειδοποίηση για "τυφώνα" πληγμάτων εναντίον της Γάζας ώστε η Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους και να παραδοθεί
-
13:23 Γιατί οι αμερικανικές μετοχές μπορεί να γλιτώσουν φέτος την "κατάρα" του Σεπτεμβρίου - Τι δείχνει η ιστορία
-
13:22 Βρετανία: Κλειστό σήμερα το μετρό του Λονδίνου λόγω απεργιών
-
13:20 Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα για την πυρασφάλεια της αμαξοστοιχίας
-
13:16 Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
13:15 ΑΜΒΥΞ: Διεύρυνση στρατηγικής συνεργασίας με την William Grant & Sons
-
13:06 Σ. Φάμελλος: Η Θεσσαλονίκη απαιτεί ανάπτυξη και έργα και όχι εξαγγελίες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας και ΙΧ - Αναλυτικοί πίνακες
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (62)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (19)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (14)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (11)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (8)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας και ΙΧ - Αναλυτικοί πίνακες (7)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (7)
-
Γαλλία: Η ημέρα της κρίσης για τον Μπαϊρού - Απόψε η ψήφος εμπιστοσύνης στην Εθνοσυνέλευση (6)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
