Συνεχης ενημερωση
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας SPRIDER STORES Α.Ε. που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007 ενέκρινε την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για την καταβολή μερίσματος ποσού 0,12 ευρώ ανά μετοχή. Το ως άνω ποσό είναι απαλλαγμένο από κάθε παρακράτηση φόρου σύμφωνα με τον Ν. 2238/94 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007.
Από την Τρίτη 3 Ιουλίου 2007 οι μετοχές της Εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης του ως άνω μερίσματος. Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007 και θα γίνεται από την Τράπεζα EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. με τους παρακάτω όρους: 1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α. 2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει την εξαίρεση του χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. 3.
Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διαφόρους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης.
Για κάθε πληροφορία, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας (κ. Θάνο Μαλτεζάκη, τηλ. 210-66 09 924). Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός πενταετίας παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
-
08:51 Η ΝASA απαγορεύει σε Κινέζους να εργάζονται στα διαστημικά της προγράμματα
-
08:47 Άρθρο Κ. Πιερρακάκη στον Economist: "Τι πρέπει να κάνουμε για να ευχαριστήσουμε τον Μάριο Ντράγκι"
-
08:38 Η Γκάνα συναινεί να υποδέχεται απελαθέντες μετανάστες από τις ΗΠΑ
-
08:28 Το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης μετά τη ΔΕΘ
-
08:26 Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς - Όλες οι αλλαγές φέτος στα σχολεία
-
08:25 Ανησυχίες για την ασφάλεια των πολιτικών αερομεταφορών στην Ευρώπη στον απόηχο της εισβολής ρωσικών drones στην Πολωνία
-
08:13 Κολοράντο: Μαθητής άνοιξε πυρ κατά συμμαθητών του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε - Δύο τραυματίες
-
08:11 Τουλάχιστον 35 νεκροί στις επιδρομές του Ισραήλ στην Υεμένη
-
08:06 Γαλλία: Ο νέος πρωθυπουργός είναι δημοφιλής ιδιωτικά, αλλά έχει στιγματιστεί από τον Μακρόν
-
08:00 Με διπλό μήνυμα σήμερα στην Αθήνα ο Αμερικανός κορυφαίος αξιωματούχος της ενέργειας
-
Κοινοί λογαριασμοί και καταμερισμός τόκων μεταξύ συνδικαιούχων: Φορολογικές συνέπειες και κίνδυνος άτυπης δωρεάς
-
Το χάσμα μεταξύ τιμής και αξίας θα κλείσει. Ώρα για δράση
-
Το τοπ 5 των νησιών που προτίμησαν φέτος οι Έλληνες για διακοπές
-
Το ελληνικό χρέος έως το 2040
-
Φεύγει το Ταμείο Ανάκαμψης και αρχίζουν οι κάμψεις...;
-
Η "απελπισμένη" στροφή της Ρωσίας: Ο αγωγός Power of Siberia 2 σηματοδοτεί υποταγή στην Κίνα
-
Νέος αναπτυξιακός νόμος: Οι ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η σημασία της σωστής καθοδήγησης
-
Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητούν πέντε χώρες μετά τις εξελίξεις στην Πολωνία
-
Τα drones του Πούτιν στην Πολωνία στοχεύουν τη βούληση του ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί την Ουκρανία
-
Με διπλό μήνυμα σήμερα στην Αθήνα ο Αμερικανός κορυφαίος αξιωματούχος της ενέργειας
-
Το ελληνικό χρέος έως το 2040 (12)
-
Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητούν πέντε χώρες μετά τις εξελίξεις στην Πολωνία (9)
-
Φεύγει το Ταμείο Ανάκαμψης και αρχίζουν οι κάμψεις...; (5)
-
WSJ: Ο Τραμπ τόνισε οργισμένα στον Νετανιάχου ότι η απόφαση για επίθεση στο Κατάρ δεν ήταν "σοφή" (4)
-
Με υψηλό ρυθμό τρέχουν οι αιτήσεις συνταξιοδότησης – Μειώθηκαν οι εκκρεμείς - Τα στοιχεία του εξαμήνου (πίνακες) (2)
-
Το τοπ 5 των νησιών που προτίμησαν φέτος οι Έλληνες για διακοπές (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
