Συνεχης ενημερωση
Ολοκληρώθηκε η 28η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της SPRIDER STORES AE, που συνήλθε στα γραφεία της Εταιρίας στην Ανθούσα, στην οποία παρέστησαν 22 μέτοχοι κατέχοντες 18.214.500 μετοχές επί συνόλου 26.262.660 μετοχών εκπροσωπούντες ποσοστό 69,36% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και επομένως η Γενική συνέλευση αυτή συνεδρίασε έγκυρα σε απαρτία επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. 
Η Γενική Συνέλευση, ενέκρινε ομοφώνως και παμψηφεί (σε ποσοστό 100% επί των παριστάμενων δικαιωμάτων ψήφου) τα ακόλουθα: 
1. Ενέκρινε τις εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως 01/01/2006-31/12/2006, το λογαριασμό αποτελεσμάτων, την κατάσταση ταμειακών ροών και τις σημειώσεις επί των ανωτέρω οικονομικών καταστάσεων, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, ύστερα από προηγούμενη ακρόαση των εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών επ΄ αυτών. 
2. Ενέκρινε την διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσης από 01/01/2006 - 31/12/2006 και την διανομή μερίσματος ύψους Euro 0,12 ανά μετοχή. Ως ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος η 3η Ιουλίου 2007 (δικαίωμα προς απόληψη μερίσματος θα έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρείας την 2η Ιουλίου 2007) και ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος η 11η Ιουλίου 2007 και εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει τις σχετικές διαδικασίες. 
3. Αποφάσισε την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 01/01/2006-31/12/2006. 
4. Ενέκρινε τις αμοιβές και τα έξοδα παραστάσεως των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση του 2005 που ήταν συνολικά Euro 235.216,96 καθαρά και προενέκρινε την καταβολή αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2007 (01/01/2007-31/12/2007) μέχρι του ποσού των Euro 10.000 (δέκα χιλιάδων) καθαρά ανά μήνα για κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 
5. Εξέλεξε για τον έλεγχο της εταιρικής χρήσης 2007 την ελεγκτική εταιρία με την επωνυμία GRANT THORNTON Α.Ε. και ειδικότερα ως Τακτικό Ορκωτό Ελεγκτή τoν κ. Βασίλειο Καζά (Αρ. Μητρώου ΣΟΕΛ 13281) και ως αναπληρωματικό τον κ. Εμμανουήλ Μιχαλιό (Αρ. Μητρώου ΣΟΕΛ 25131). 
6. Ενέκρινε την διανομή μέρους από τα κέρδη της χρήσης 2006 στο προσωπικό. 
7. Επικύρωσε την εκλογή των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Κυριάκου Κοφινά του Νικολάου και Χρήστου Χρήστου του Ευαγγέλου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Μαρίας Χούμη του Βασιλείου και Ιωάννη Γιαννακόπουλου του Βλασίου. Επιπλέον επικύρωσε τον ορισμό του κ. Σάββα Χατζηιωάννου του Δωρόθεου ως Αντιπρόεδρου του Δ.Σ. σε αντικατάσταση του κ. Νικόλαου Αργυρού του Αθανασίου που κατέλαβε θέση εκτελεστικού μέλους. 
8. Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβουλίου που απαρτίζεται από τους κ.κ. Αθανάσιο Χατζηιωάννου του Δωρόθεου, Σάββα Χατζηιωάννου του Δωρόθεου, Χαράλαμπο Ξυλούρη του Εμμανουήλ, Τσίγκανο Βασίλειο του Παναγιώτη και Αποστολάκη Κωνσταντίνο του Λεωνίδα. 
9. Λοιπά θέματα, αποφάσεις, ανακοινώσεις. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Διευθύνων Σύμβουλος αναφέρθηκαν εν συντομία στο ιστορικό και στην δραστηριότητα της Εταιρίας καθώς και στις προοπτικές της τρέχουσας χρήσης. 
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
- 
                                Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
