Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 11-Ιουν-2007 17:48

    Πλαίσιο: Σύμβαση για κέντρο συναρμολόγησης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Σύμβαση 2,36 εκ. ευρώ για την Β΄ φάση κατασκευής του Κέντρου Συναρμολόγησης και Διανομής 
    Μετά την ολοκλήρωση της A΄ φάσης κατασκευής του νέου κέντρου συναρμολόγησης και διανομής της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε., υπεγράφη η σύμβαση ανάθεσης της Β΄ φάσης του έργου, προϋπολογισμού 2,36 εκ. Euro, με την εταιρεία ΕΚΑΤ ΕΤΑΝ Α.Τ.Ε., 100% θυγατρική εταιρεία της BETANET Α.Β.Ε.Ε.

    Η παραπάνω σύμβαση περιλαμβάνει την εκτέλεση των υπολειπομένων οικοδομικών εργασιών για την πλήρη αποπεράτωση του κέντρου, στις οποίες δεν περιλαμβάνονται οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

    Το νέο κέντρο συναρμολόγησης και διανομής της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS, συνολικής επιφάνειας 22.500 τ.μ., κατασκευάζεται σε ιδιόκτητη έκταση 29.800 τ.μ. της εταιρείας στη Μαγούλα Αττικής και θα διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα συναρμολόγησης και αποθήκευσης. Το έργο στοχεύει στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ποιότητας των παρεχομένων στους πελάτες υπηρεσιών, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 15 εκ. Euro, πέραν της αξίας του οικοπέδου.
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ