Συνεχης ενημερωση
Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ανώνυμης εταιρείας FRIGOGLASS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ η οποία συνήλθε σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007, παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν και ψήφισαν 53 μέτοχοι της εταιρίας που εκπροσώπησαν 29.964.149 μετοχές, επί συνόλου 40.000.000, ή ποσοστό 74.91% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και έλαβαν χώρα τα ακόλουθα:
1. Υποβλήθηκαν και αναγνώσθηκαν οι Εκθέσεις Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και η Έκθεση Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή, επί των Οικονομικών Καταστάσεων και πεπραγμένων της εταιρικής χρήσης 2006 (01.01.2006 - 31.12.2006).
2. Υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν οι ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2006(01.01.2006 - 31.12.2006)της μητρικής εταιρείας και των ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων.
3. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Ελεγκτές της εταιρείας απηλλάγησαν από κάθε ευθύνη για την δραστηριότητά τους κατά την εταιρική χρήση που έληξε την 31.12.2006.
4. Εγκρίθηκαν οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τις παραστάσεις τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και για τις προσφερόμενες προς την εταιρεία υπηρεσίες τους για την εταιρική χρήση 2006 (01.01.2006-31.12.2006) και προεγκρίθηκαν οι σχετικές αμοιβές για τη χρήση 2007 (1.01.2007-31.12.2007).
5. Ορκωτοί Ελεγκτές για την εταιρική χρήση 2007 (1.01.2007-31.12.2007) ορίσθηκε η ελεγκτική εταιρεία PricewaterhouseCoopers και το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε να καθορίσει την αμοιβή της.
6. Εγκρίθηκε διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2006 (01.01.2006?31.12.2006). Δικαιούχοι είσπραξης του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της εταιρείας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 12ης Ιουνίου 2007. Από την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007 η μετοχή της εταιρείας θα διαπραγματεύεται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα του άνω μερίσματος. Ως ημερομηνία έναρξης διανομής του μερίσματος ορίσθηκε η 20η Ιουνίου 2006.
7. Υιοθετήθηκε πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με την παράγραφο 9, του άρθρου 13, Κ.Ν. 2190/20 ως ισχύει και παρασχέθηκαν σχετικές εξουσιοδοτήσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.
8. Εγκρίθηκε η εκλογή νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα ακόλουθα πρόσωπα: κ. Χαράλαμπος Δαυίδ του Γεωργίου, κ. Ιωάννης Ανδρουτσόπουλος του Κωνσταντίνου, κ. Δημήτριος Λόης του Πέτρου, κ. Λουκάς Κόμης του Δημητρίου, κ. Eυάγγελος Καλούσης του Ιωάννη, κ. Χριστόδουλος-Robert Λεβέντης του Χαράλαμπου ? Κρίτωνα, κα Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου του Θεοδώρου, κ. Βίκτωρ Πιζάντε του Ανδρέα, κ. Bασίλειος Φουρλής του Στυλιανού.
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα λήξει κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει μέχρι την 30η Ιουνίου 2009.
Όλες οι ανωτέρω αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.
-
14:45 Απεβίωσε το μέλος Δ.Σ. του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Robert Goebbels
-
14:44 Ανοδικά οι τιμές κατοικιών το δ' τρίμηνο του 2025 σε όλη τη χώρα και στα μεγάλα αστικά κέντρα
-
14:42 Κ. Δημογλίδου: Δικογραφία κατά αγροτών στη Νεμέα που έκλεισαν ξαφνικά την εθνική οδό
-
14:40 Ιράν: Ο επικεφαλής της δικαιοσύνης υπόσχεται τη "μέγιστη τιμωρία" για τους διαδηλωτές
-
14:37 Ν. Ανδρουλάκης: Από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της εποχής Μητσοτάκη ο τρόπος που γίνεται η απολιγνιτοποίηση
-
14:30 ΗΠΑ: Η εμπορική συμφωνία με την Ινδία πάγωσε γιατί "ο Μόντι δεν τηλεφώνησε στον Τραμπ"
-
14:30 Γερμανία: "Σημαντική επιτυχία για τη γερμανική και την ευρωπαϊκή οικονομία" η συμφωνία Mercosur
-
14:19 Ζαχάροβα: Η Ουάσινγκτον απελευθέρωσε δύο Ρώσους πολίτες πετρελαιοφόρου "Marinera"
-
14:13 Τζόρτζια Μελόνι: "Ελπίζω στην Βενεζουέλα η κατάσταση να βελτιωθεί με την πρόεδρο Ροντρίγκες"
-
14:04 Δημοσκόπηση: Το 70% των Γερμανών πιστεύει ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Ο παράξενος θάνατος του MAGA
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (90)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (35)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (34)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (12)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (12)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (9)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (9)
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο (8)
-
Το ενεργειακό δεν "αποκοιμήθηκε" (8)
-
Μισθοί δύο ταχυτήτων στην αγορά εργασίας - Ποιοι και γιατί παίρνουν λιγότερα και ο ρόλος των συλλογικών συμβάσεων (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ