Συνεχης ενημερωση
Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αυξήθηκε κατά το ποσό των 678.997,50 ευρώ με την έκδοση 2.263.325 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης, συνεπεία μετατροπής 914.871 ομολογιών της 1ης σειράς και 563.431 ομολογιών της 2ης σειράς του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της εταιρίας με ημερομηνία έκδοσης 29.7.2013 και 13.6.2014 (εφεξής "το ΜΟΔ") σε μετοχές της Εταιρίας, κατά την 9η Ημερομηνία Μετατροπής (29.10.2015), με τιμή μετατροπής ανά μετοχή €0,54 για την 1η σειρά και €0,99 για τη 2η σειρά του ΜΟΔ, κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στους όρους του ΜΟΔ και στις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Εταιρίας.
Κατόπιν των ανωτέρω, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται πλέον στο ποσό των 281.815.675,80 ευρώ, ολοσχερώς καταβεβλημένο, διαιρούμενο σε 939.385.586 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής 0,30 ευρώ.
Σε συνέχεια της μετατροπής σε μετοχές των ανωτέρω ομολογιών, οι εναπομείνασες ομολογίες του ΜΟΔ ανέρχονται σε 375.314.607, ήτοι 163.076.727 ομολογίες της 1ης σειράς και 212.237.880 ομολογίες της 2ης σειράς.
Η ανωτέρω αύξηση, που δεν αποτελεί άμεση τροποποίηση του καταστατικού, διαπιστώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας την 26.11.2015, και καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 128376/10.12.2015 σχετική ανακοίνωση.
Η Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Χ.Α.Ε. στη συνεδρίασή του της 18.12.2015 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ανωτέρω νέων μετοχών.
Κατόπιν των ανωτέρω, από την 23.12.2015 αρχίζει η διαπραγμάτευση στην Ε.Χ.Α.Ε. των 2.263.325 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω μετατροπής 914.871 ομολογιών της 1ης σειράς και 563.431 ομολογιών της 2ης σειράς του ΜΟΔ.
Οι νέες μετοχές θα είναι πιστωμένες κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξίων των Μετόχων στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ).
-
00:05 Συμβάσεις έργου ή εξαρτημένη εργασία; Ασφαλιστικές υποχρεώσεις, τηλεργασία και πρακτικές συνέπειες για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα
-
00:05 Κρατικός Προϋπολογισμός 2026: Οι επιδόσεις, οι προκλήσεις και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας
-
00:05 EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
00:04 Τα στοιχεία ενός ισχυρού λογότυπου
-
00:04 Το ΕΚΠΑ ως πρότυπο συμπερίληψης και ακαδημαϊκής Αριστείας
-
00:04 Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
00:03 Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
00:02 Να μην πετάμε τη σκούφια μας...
-
00:01 Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
17/12 Σουδάν: Οκτώ νεκροί εξαιτίας επιδρομής drone σε χωριό του Νότιου Κορντοφάν
-
Η τρελή απόφαση του Τραμπ που τρόμαξε τις ΗΠΑ αλλά μπορεί να πετύχει
-
Όταν η αξία αρχίζει να γράφεται στο ταμπλό
-
Η Γαλλία "αντιτίθεται σθεναρά" σε οποιαδήποτε κίνηση της ΕΕ για την επιβολή συμφωνίας με τη Mercosur
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG
-
Επιλύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο τεχνικός σύμβουλος του ΟΠΕΚΕΠΕ - Κανονικά οι πληρωμές
-
Γιατί το ράλι του χρυσού ήρθε για να μείνει
-
Δημοσκόπηση MRB: Στο 29,2% η ΝΔ - Τι ποσοστά θα συγκέντρωναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
Οι 5 Έλληνες ευρωβουλευτές που καταψήφισαν το ιστορικό μπλόκο στο ρωσικό αέριο – Σε ποια ελληνικά κόμματα ανήκουν
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
Tass: Ο Όρμπαν απαρνείται την αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας της ΕΕ με αιχμή τα ρωσικά assets
-
Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος (170)
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG (54)
-
Ισχυρισμοί Πούτιν για "υστερία και ψέματα" των Ευρωπαίων στις ανησυχίες τους για "μεγάλο πόλεμο" (35)
-
Politico: Το πρόβλημα της ΕΕ δεν είναι το Βέλγιο, αλλά ο Τραμπ (23)
-
Βρετανία: 26 συμμαθητές του Φάρατζ καταγγέλλουν ότι στην εφηβεία του ήταν ανοικτά "φασίστας, ρατσιστής και αντισημίτης" (14)
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα (14)
-
Η τελική ρύθμιση για τους δανειολήπτες του ελβετικού φράγκου (13)
-
Bloomberg: Ο Ερντογάν ζητά από τον Πούτιν να πάρει πίσω τους S-400 για να ξεμπλοκάρει την αγορά των F-35 (11)
-
Νίκος Παππάς: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου - Εκτός Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ (9)
-
Τραμπ: "Ξένη τρομοκρατική οργάνωση" η Βενεζουέλα - Ανακοίνωσε τον πλήρη ναυτικό αποκλεισμό της (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ