Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας
Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2015 – Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε. (ή Εταιρεία), με παρόντες μετόχους που εκπροσωπούσαν το 73,73% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης συζητήθηκαν και λήφθηκαν κατά πλειοψηφία αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΓΣ του ΟΤΕ ενέκρινε:
- Τη σύναψη Επιμέρους Συμφωνιών (Service Arrangements) μεταξύ αφενός της ΟΤΕ Α.Ε. και εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ και αφετέρου της Deutsche Telekom AG (DTAG) και της Telekom Deutschland GmbH (TD GmbH) για την παροχή από τις δεύτερες συγκεκριμένων υπηρεσιών για το έτος 2016 στο πλαίσιο της εγκεκριμένης "Σύμβασης Πλαίσιο Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών".
- Τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ: A) αφενός της COSMOTE - Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. (COSMOTE) και αφετέρου (i) των εταιρειών Deutsche Telekom PanNet Greece & Deutsche Telekom Europe Holding GmbH για την παροχή από την COSMOTE υπηρεσιών σχετικών με την παραγωγή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και οικονομικών υπηρεσιών, και (ii) της εταιρείας Deutsche Telekom Europe Holding GmbH για την παροχή στην COSMOTE πολλαπλών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (multi Value Added Services or "mVAS”) και Β) αφενός της Telekom Romania Mobile Communications S.A. (TKRM) και αφετέρου της Deutsche Telekom Europe Holding GmbH για την παροχή στη TKRM πολλαπλών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (multi Value Added Services or "mVAS”).
Ανακοινώθηκε ακόμη ότι ο κ. Μανούσος Μανουσάκης υπέβαλε στις 02/11/2015 την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνεχίζει τη διαχείριση και εκπροσώπηση της Εταιρείας με τα υπόλοιπα μέλη του, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 9 του Καταστατικού, μέχρι την ημερομηνία της εκλογής του αντικαταστάτη του μέλους που παραιτήθηκε.
Η ανακοίνωση εκδίδεται ως Ρυθμιζόμενη Πληροφορία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 [άρθρο 3, παρ. 1 (ιστ), και άρθρο 21], του Ν. 3340/2005 και τις σχετικές Αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
-
08:49 Δημοσκοπήσεις: Το πολιτικό αδιέξοδο Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης
-
08:45 Συνάντηση Θ. Πλεύρη με Α. Ντόμπριντ: Έμφαση στη μείωση των μεταναστευτικών ροών και στην αύξηση των επιστροφών
-
08:42 FT: Το Ιράν πρέπει να βελτιώσει σημαντικά τη συνεργασία στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας, σύμφωνα με τον ΔΟΑΕ
-
08:38 Μερική "αναδίπλωση" της κυβέρνησης για τα ΕΛΤΑ - Οι λύσεις που εξετάζονται
-
08:31 Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού η δίκη
-
08:29 Μαμντάνι σε Τραμπ: Ξέρω ότι παρακολουθείς - Ανέβασε την ένταση
-
08:14 Ευρώπη & Ελλάδα 2030 - Μια διαφορετική φορολόγηση για την ανάπτυξη
-
08:13 Κίνα: Αναστολή των πρόσθετων δασμών 24% στα αμερικανικά προϊόντα για ένα έτος - Παραμένει ακριβή η σόγια
-
08:02 ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους cargo της UPS στο Κεντάκι - Τουλάχιστον 7 νεκροί και 11 τραυματίες
-
08:00 Γιατί έρχεται βουτιά στην κατασκευή νέων κατοικιών το 2026
-
Το escape room των 2.025 μονάδων και το κλειδί του year-end rally
-
ChatGPT: Ήρθε το τέλος των καλών τρόπων;
-
Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ
-
Ευρώπη-Τουρκία συμμαχία
-
ΕΛΤΑ: 200 εκατ. χαμένα σε δέκα χρόνια
-
ΗΠΑ: Ιστορική εκλογική νίκη Ζόχραν Μαμντάνι στη Ν. Υόρκη
-
Γιατί έρχεται βουτιά στην κατασκευή νέων κατοικιών το 2026
-
Αυτή η bull market μπορεί να καταλήξει σε "μακελειό"
-
Σούπερ μάρκετ: Τι δείχνει το ταμείο στο εννεάμηνο - Τουρισμός και homing φέρνουν νέο ρεκόρ
-
Τι βλέπουν αναλυτές και αγορά για τα αποτελέσματα Alpha και ΕΤΕ
-
Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ (17)
-
Ευρώπη-Τουρκία συμμαχία (9)
-
ΕΛΤΑ: 200 εκατ. χαμένα σε δέκα χρόνια (8)
-
ΗΠΑ: Ιστορική εκλογική νίκη Ζόχραν Μαμντάνι στη Ν. Υόρκη (6)
-
Η ανυπαρξία αντιπολίτευσης είναι "πρόοδος"; (4)
-
Μερική "αναδίπλωση" της κυβέρνησης για τα ΕΛΤΑ - Οι λύσεις που εξετάζονται (2)
-
Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού η δίκη (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ