Συνεχης ενημερωση
Με την παρούσα η εταιρεία DIVERSA AEBE ανακοινώνει την μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.
Θέμα: ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Ανακοινώνεται από την εταιρία Diversa AEBE ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της 31/12/2014 αποφάσισε την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 704.000,00 ευρώ (επτακοσίων τεσσάρων χιλιάδων ευρώ) με συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών παρελθουσών χρήσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παράγρ. 3&4 του Νόμου 2190/1920.
Η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,40 ευρώ, ήτοι από 1€ σε 0,60€.
Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται στο ποσό των 1.056.000 Ευρώ, διαιρούμενο σε 1.760.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,60 Ευρώ η κάθε μια.
Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών με κωδικό αριθμό καταχώρησης 433505 ή με αριθμό 1323/09.10.2015, ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας. Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών στη συνεδρίασή της 25ης Νοεμβρίου 2015 ενημερώθηκε για την μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας. Κατόπιν των ανωτέρω, από την 30η Νοεμβρίου 2015 οι μετοχές της εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τη νέα ονομαστική αξία 0,60 Ευρώ ανά μετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210 5242195, κα Παππά).
.
Για την Diversa AEBE
Τσιμπίδας Παναγιώτης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
-
13:47 Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη - Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Μαξίμου
-
13:31 Ουκρανία: Ρωσική επίθεση σε μονάδα παραγωγής ενέργειας στην περιφέρεια του Κιέβου
-
13:28 Ισραήλ: Προειδοποίηση για "τυφώνα" πληγμάτων εναντίον της Γάζας ώστε η Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους και να παραδοθεί
-
13:23 Γιατί οι αμερικανικές μετοχές μπορεί να γλιτώσουν φέτος την "κατάρα" του Σεπτεμβρίου - Τι δείχνει η ιστορία
-
13:22 Βρετανία: Κλειστό σήμερα το μετρό του Λονδίνου λόγω απεργιών
-
13:20 Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα για την πυρασφάλεια της αμαξοστοιχίας
-
13:16 Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
13:15 ΑΜΒΥΞ: Διεύρυνση στρατηγικής συνεργασίας με την William Grant & Sons
-
13:06 Σ. Φάμελλος: Η Θεσσαλονίκη απαιτεί ανάπτυξη και έργα και όχι εξαγγελίες
-
13:02 H Range Rover στον Πύργο Πειραιά: Ένα από τα κορυφαία luxury brands παγκοσμίως "δημιουργεί" τον απόλυτο αστικό ψηφιακό καμβά
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας και ΙΧ - Αναλυτικοί πίνακες
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (62)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (17)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (14)
-
Και πάλι όλοι μαζί (13)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (10)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (8)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας και ΙΧ - Αναλυτικοί πίνακες (7)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (7)
-
Γαλλία: Η ημέρα της κρίσης για τον Μπαϊρού - Απόψε η ψήφος εμπιστοσύνης στην Εθνοσυνέλευση (6)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
