Συνεχης ενημερωση
Ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό, ότι
Α) Επανασυντάχθηκαν οι περιοδικές οικονομικές καταστάσεις και Στοιχεία και Πληροφορίες του 1ο τριμήνου 2007, οι οποίες εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. της εταιρείας στις 31.5.2007.
Οι διαφοροποιήσεις που προέκυψαν σε σχέση με τις αρχικές καταστάσεις που εγκρίθηκαν την 22.5.2007 και δημοσιεύθηκαν την 30.5.2007 στην οικονομική εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ και αναρτήθηκαν την 30.5.2007 στην ιστιοσελίδα της εταιρείας www.kordelos.gr, αφορούν τις προσθήκες στηλών με το σύνολο των απαιτούμενων οικονομικών στοιχείων και πληροφοριών για τον Ομιλο.
Οι προσθήκες στηλών δεν τροποποιούν τα αρχικώς δημοσιευμένα οικονομικά αποτελέσματα, στοιχεία και πληροφορίες για την Εταιρεία της περιόδου 1.1 - 31.3.2007.
Τα δε αρχικώς δημοσιευμένα οικονομικά αποτελέσματα, στοιχεία και πληροφορίες για την περίοδο 1.1 - 31.3.2006 της Εταιρείας, απεικονίζονται στις επαναδιατυπωμένες οικονομικές καταστάσεις χωρίς τροποποιήσεις στις στήλες Ομιλος 1.1 - 31.3.2006.
Τα κονδύλια της περιόδου 1.1 - 31.3.2007 στον Ομιλο ταυτίζονται με τα αντίστοιχα κονδύλια της Εταιρείας, διότι η πρώην κατά 100% θυγατρική εταιρεία Ν.ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΕ συγχωνεύθηκε με απορρόφηση από την μητρική ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ στις 29.12.2006 βάσει Ισολογισμού μετασχηματισμού της 31.7.2006 με αποτέλεσμα να μην υφίστανται πλέον για την εταιρεία συμμετοχές σε θυγατρικές εταιρείες.
Β) Επαναδημοσιεύθηκαν τα Στοιχεία και Πληροφορίες της περιόδου 1.1 - 31.3.2007 στις 5.6.2007 στην οικονομική εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ.
Γ) Οι επαναδιατυπωμένες οικονομικές καταστάσεις και Στοιχεία και Πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστιοσελίδα της εταιρείας www.kordelos.gr.
-
00:08 Wall Street: Τεχνητή νοημοσύνη και ξερό ψωμί
-
00:07 Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
00:06 Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
00:05 Πικρή επέτειος για τον Τραμπ η εκλογή Μαμντάνι
-
00:05 Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
00:04 "Το Σπίτι μου, 3". Πώς θα μπορούσε να πετύχει, όταν τα πρώτα 2 απέτυχαν;
-
00:03 Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
00:02 Μονόδρομος το φορολογικό. Το αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση;
-
00:01 Butler: Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τον κλάδο της εστίασης
-
00:01 Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
"Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
Άλμα κοντά στο 2% για τον χρυσό με φόντο οικονομικές ανησυχίες και επιτόκια
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (90)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (51)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (34)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (25)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (23)
-
Μουντρούχα τέχνη (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Τραμπ: Η ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ ανακηρύσσεται "Εβδομάδα Αντικομμουνισμού" (6)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών (5)
-
Στο 2% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο - Μετριάστηκαν ελαφρώς οι ανατιμήσεις στα ενοίκια, επιτάχυναν στα τρόφιμα (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ