Συνεχης ενημερωση
Η MLS Πληροφορική ανακοινώνει ότι το MLS Destinator, το standard σύστημα πλοήγησης στην ελληνική αγορά καλύπτει πλέον όλη την Ελλάδα με τα πλέον ενημερωμένα δεδομένα πλοήγησης για 146 πόλεις από 63 που περιελάμβανε η προηγούμενη έκδοση. Επίσης, μετά τον πρόσφατο εμπλουτισμό των γεωγραφικών δεδομένων το MLS DestinatorTM καλύπτει 267 δήμους και 52 νομούς με ποσοστό κάλυψης 90%, 165.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου, όλες τις πόλεις μέχρι 5.000 κατοίκους σε όλη την Ελλάδα με ονόματα οδών, ενώ περιλαμβάνει 50.000 κατηγοριοποιημένα σημεία ενδιαφέροντος (χρήσιμα). Το MLS DestinatorTM περιέχει τα πλέον ακριβή, λεπτομερή και υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα της καταξιωμένης στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρίας NGI. Η επιτόπια συλλογή με τα πόδια σε αστικό περιβάλλον, παρότι ιδιαίτερα δαπανηρή μέθοδος, διασφαλίζει σε πολύ υψηλό βαθμό την ποιότητα των δεδομένων. Επιπλέον, με τα ποιοτικά στοιχεία, που περιέχει, όπως χιλιομέτρηση εθνικών οδών, αποφυγή χωματόδρομων(συνολικά ή από την λίστα των στροφών της διαδρομής) και γραφικές off-road διαδρομές το MLS DestinatorTM αποτελεί το πιο αξιόπιστο και καλύτερα ενημερωμένο σύστημα πλοήγησης στην ελληνική αγορά.
Η διάθεση των νέων χαρτών πραγματοποιείται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για τους κατόχους του MLS DestinatorTM. Εξάλλου, με μικρή επιβάρυνση διατίθεται και η πανευρωπαϊκή έκδοση που καλύπτει εκτός από την Ελλάδα και 30 χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο της Δυτικής Ευρώπης. Τέλος στα σχέδια της MLS και της NGI εντάσσεται και η δημιουργία ψηφιακών δεδομένων για πλοήγηση για τις αγορές της Κύπρου, των Σκοπίων και της Τουρκίας.
-
00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
-
00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
-
00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
-
00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
-
00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
-
00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
-
00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
-
00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
-
00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
-
30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ