Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία EPSILON NET A.E. γνωστοποιεί ότι στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00 πμ, στα γραφεία της εταιρείας στην στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη του Νομού Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 35 – Κωνσταντινοπολίτικα, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 4.705.931 μετοχές σε σύνολο 5.587.720 μετοχών, ήτοι ποσοστό 84,22% επί του μετοχικού κεφαλαίου. Επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της διαχειριστικής περιόδου 01.01.2014 - 31.12.2014 μαζί με τις επ' αυτών Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή. Στην διανομή των κερδών αποφασίστηκε η μη διανομή μερίσματος στους μετόχους της εταιρείας. Αποφασίστηκε επίσης ο σχηματισμός Τακτικού Αποθεματικού από τα καθαρά κέρδη χρήσεως 2014 ύψους 21.183,15 ευρώ.
2. Ενέκρινε την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσης 2014.
3. Εξέλεξε για τη χρήση 2015 τακτικό και αναπληρωματικό ορκωτό ελεγκτή.
4. Ενέκρινε τις αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για παρασχεθείσες υπηρεσίες για την περίοδο από 1/1/2014 μέχρι 31/12/2014 και για την περίοδο από 1/1/2015 μέχρι 30/6/2015.
5. Χορήγησε ειδική άδεια για σύναψη συμβάσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920 και προενέκρινε τις αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες τους προς την εταιρεία.
6. Ενέκρινε όλο το περιεχόμενο των συμβάσεων που έχει συνάψει η εταιρεία κατά τη χρήση από 1/1 έως 31/12/2014.
Τα θέματα 7, 8, 9 και 10 δεν εγκρίθηκαν.
11. Ενέκρινε ομόφωνα την καταβολή χρηματικής διανομής ποσού 7.264,04 € και δη ποσού 0,0013 € ανά μετοχή της εταιρείας, που είχε αποφασιστεί με την από 31/12/2014 απόφασης της Έκτακτης Γ.Σ. των Μετόχων της Εταιρείας και σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν. 4172/2013 και αποφάσισε αυτή να υλοποιηθεί μέχρι και την 31/12/2015. Επίσης παρασχέθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας οι αναγκαίες εξουσιοδοτήσεις για την υλοποίηση της κατά τα ανωτέρω ληφθείσας αποφάσεως.
12. Ενέκρινε τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρικής χρήσης από 1/1 έως 31/12/2014 και από 1/1 έως 30/6/2015 και χορήγησε την προβλεπόμενη από το άρθρο 23 παράγραφος 1 του Κ.Ν.2190/1920 άδεια σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Περαιτέρω ενέκρινε τις έως τώρα ενέργειες του ΔΣ που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια ενός ευρύτερου επενδυτικού πλάνου που αφορά την περαιτέρω στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας στην αγορά της πληροφορικής και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, όπως αποφασίζει για τη συμμετοχή ή μη της εταιρίας "EPSILON NET Α.Ε." κατά την τρέχουσα διαχειριστική χρήση, στο μετοχικό κεφάλαιο ή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, άλλων εταιρειών, του εσωτερικού ή του εξωτερικού, θυγατρικών ή μη, συνδεδεμένων ή μη με αυτήν.
-
17:35 Νεπάλ: Μεταβατική πρωθυπουργός η πρώην πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Σουσίλα Κάρκι
-
17:34 Μόσχα: "Μύθοι" όσα λέγονται για τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
17:32 Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Η ΝΑ Ευρώπη ηγέτης στον ευρωπαϊκό και διατλαντικό ενεργειακό χάρτη
-
17:31 Στ. Παπασταύρου για Chevron - Helleniq Energy: Η Ελλάδα βάζει γερά θεμέλια για την ενεργειακή της αυτάρκεια
-
17:28 Το Ισραήλ χτύπησε τη Σαναά, μεταδίδουν ΜΜΕ στην Υεμένη
-
17:15 Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
17:07 Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος τον νέο πρωθυπουργό Σεμπαστιάν Λεκορνί
-
17:00 Κάλας: O Πούτιν δοκιμάζει την ενότητά μας
-
17:00 Σε τροχιά νέων ρεκόρ S&P 500 και Nasdaq - Ράλι 40% για Oracle
-
16:44 ΥΠΑΜ Γερμανίας για ρωσικά drones στην Πολωνία: Στοχευμένη, σκόπιμη ενέργεια
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (148)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (38)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (22)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (19)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
