Συνεχης ενημερωση
Την 30/06/15 ώρα 12η μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στην ΒΙ.ΠΕ. Σερρών συνεκλήθη και συνεδρίασε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας με την Επωνυμία "ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ" και τον διακριτικό τίτλο "ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ.". Συγκεκριμένα παραστάθηκαν 11 Mέτοχοι, κάτοχοι συνολικά 26.373.094 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, εκπροσωπούντες ποσοστό 75,96 % (ποσοστό απαρτίας) του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου αυτής. Σύμφωνα με τα άρθρα 278 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Εταιρία ενημερώνει ότι κατά την ως άνω Γενική Συνέλευση των μετόχων της, συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις σχετικά με τα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Οι παριστάμενοι μέτοχοι, με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 75,96 % ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.373.094 συνολικά μετοχών της Εταιρίας, αποφάσισαν ομόφωνα την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (της εταιρίας και των ενοποιημένων), της έκθεσης διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και της έκθεσης ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή – λογιστή επ' αυτών. Από το τελικώς διαμορφωθέν αποτέλεσμα της χρήσης 2014 δεν προκύπτει μέρισμα προς διανομή.
Μετά την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (της εταιρίας και των ενοποιημένων) οι παριστάμενοι μέτοχοι με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 75,96 % και κατόπιν ειδικής ψηφοφορίας, δι' ονομαστικής κλήσεως ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.373.094 συνολικά μετοχών, απήλλαξαν ομόφωνα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους ορκωτούς ελεγκτές της Εταιρίας από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης 1.1.2014 έως 31.12.2014.
2. Οι παριστάμενοι μέτοχοι με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 75,96 %, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.373.094 συνολικά μετοχών της Εταιρίας, αποφάσισαν να ανατεθεί ο έλεγχος της τρέχουσας χρήσης 2015 σε τακτικό εκλεκτή, συγκεκριμένα στον Δημήτριο Γ. Πλασταρά με Αριθμό Μητρώου της ΣΟΕΛ 27771 και αναπληρωματικό ελεγκτή τον Τιμόθεο Θ. Βλαχόπουλο με Αριθμό Μητρώου της ΣΟΕΛ 30261 της Ελεγκτικης εταιρίας METRON AUDITING ΑΕ. Περαιτέρω εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. όπως συνάψει την απαιτούμενη από τα ισχύοντα Ελεγκτικά Πρότυπα Σύμβαση ανάθεσης ελεγκτικού έργου εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος .
3. Οι παριστάμενοι μέτοχοι με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 75,96 %, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.373.094 συνολικά μετοχών της Εταιρίας, ενέκριναν ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 2190/1920, τις αμοιβές, παροχές και αποζημιώσεις παραστάσεων, που χορηγήθηκαν προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από 1.1.2014 έως 31.12.2014.
4. Οι παριστάμενοι μέτοχοι με ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας 75,96 %, ήτοι μέτοχοι κάτοχοι 26.373.094 συνολικά μετοχών της Εταιρίας, ενέκριναν ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 2190/1920, τις προϋπολογιζόμενες αμοιβές, παροχές και αποζημιώσεις παραστάσεων, που θα χορηγηθούν προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από 1.1.2015 έως 31.12.2015. Επίσης αποφασίσθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης, ο καθορισμός της αποζημιώσεως των μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2015 για τον χρόνο που διαθέτουν στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και την εν γένει εκπλήρωση των καθηκόντων τους και εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των ανωτέρω.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης ΔΡΟΜΕΑΣ 30-6-2015
-
21:29 ΗΠΑ: Κοινή δήλωση Γαλλίας, Ελλάδας, Δανίας, Σλοβενίας και Ην. Βασιλείου για τη Δυτ. Όχθη και σεβασμό κατάπαυσης πυρός στη Γάζα
-
21:09 Ήπια κέρδη ο χρυσός με φόντο τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ
-
21:04 Υπερψηφίστηκε με 159 "υπέρ" έναντι 136 "κατά" ο Προϋπολογισμός του 2026
-
21:03 Ο Μερτς χαιρέτισε την πρόταση της Κομισιόν για παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης και μετά το 2035
-
21:00 Η αυτοκινητοβιομηχανία "καίγεται" για μέτρα στήριξης
-
21:00 Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο - Σταθερό επιτόκιο και προνομιακή ισοτιμία
-
20:55 Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη-Αθήνα, στην περιοχή του Δομοκού λόγω τεχνικού προβλήματος
-
20:37 Ιταλικά ΜΜΕ: Από τον Ιανουάριο οι τουρίστες θα πληρώνουν 2 ευρώ για να θαυμάζουν τη "Φοντάνα Ντι Τρέβι" - Τι απαντά ο δήμος
-
20:26 Ταϊλάνδη: Η Καμπότζη ως "επιτιθέμενη" πρέπει να ανακοινώσει πρώτη την κατάπαυση του πυρός
-
20:20 Allwyn-ΟΠΑΠ: Αφαιρούνται οι προνομιούχες μετοχές από το deal
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (92)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (59)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (17)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (10)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ