Συνεχης ενημερωση
Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας μας ALTEC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΒΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 25/6/2015, παρευρέθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 68,073% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής (146.524.247 μετοχές με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 215.246.452 μετοχών), και συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως αυτά είχαν ανακοινωθεί με την από 2/6/2015 πρόσκληση του Δ.Σ.
Η συνέλευση, αποφάσισε παμψηφεί επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
- Ενέκρινε τις εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 1/01/2014-31/12/2014, τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. Η εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα για την χρήση 2014.
- Απήλλαξε τα μέλη Δ.Σ. και τον Ορκωτό Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα και τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2014.
- Eξέλεξε για την χρήση 2015 τα μέλη της ελεγκτικής εταιρίας µε την επωνυμία BAKER TILLY GREECE Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Α.Ε. με διακριτικό τίτλο BAKER TILLY GREECE με ΑΜ ΣΟΕΛ 176 με τακτικό ελεγκτή τον Γκρούιτς Σπυρίδωνα με ΑΜ ΣΟΕΛ 27931 και τον Σεφέρη Χριστόδουλο με ΑΜ ΣΟΕΛ 23431 ως αναπληρωματικό.
- Ενέκρινε την αμοιβή των μελών Δ.Σ. για την χρήση 2014 και προέκρινε για την αμοιβή τους για τη χρήση του έτους 2015 .
- Εξέλεξε νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο η θητεία του οποίου θα είναι πενταετής και θα αποτελείται από τους κάτωθι:
Αθανάσιο Αθανασούλη του Χρήστου, εκτελεστικό μέλος,
Σπυρίδωνα Παμπουκίδη του Θεοδόσιου, εκτελεστικό μέλος,
Δημήτριο Παγουρτζή του Αγγέλου, μη εκτελεστικό μέλος,
Δημήτριο Κατσικαβέλη του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
Κων/νο Λουκρέζη του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Νικόλαος Στασινό του Σωτηρίου ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και
Νικόλαο Ραρή του Ευθυμίου ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
6. Παρείχε την άδειά της και την έγκρισή της για την συνέχιση και την σύναψη συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας ή εντολής μεταξύ της εταιρείας και των θυγατρικών της και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, καθορίζοντας το ανώτατο όριο των αμοιβών τους.
7. Δεν αποφάσισε συγκεκριμένα μέτρα για την ενίσχυση των ιδίων κεφαλαίων της εταιρείας ενώ επιφυλάχθηκε να εξετάσει το θέμα αυτό σε μεταγενέστερο χρόνο.
-
17:43 Χρηματιστήριο: Έπιασε "αθόρυβα" τις 2.030 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
-
17:42 Χέγκσεθ: Η Ουάσινγκτον δεν επιδιώκει σύγκρουση με το Πεκίνο
-
17:35 Νεπάλ: Μεταβατική πρωθυπουργός η πρώην πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Σουσίλα Κάρκι
-
17:34 Μόσχα: "Μύθοι" όσα λέγονται για τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
17:32 Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Η ΝΑ Ευρώπη ηγέτης στον ευρωπαϊκό και διατλαντικό ενεργειακό χάρτη
-
17:31 Στ. Παπασταύρου για Chevron - Helleniq Energy: Η Ελλάδα βάζει γερά θεμέλια για την ενεργειακή της αυτάρκεια
-
17:28 Το Ισραήλ χτύπησε τη Σαναά, μεταδίδουν ΜΜΕ στην Υεμένη
-
17:15 Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
17:07 Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος τον νέο πρωθυπουργό Σεμπαστιάν Λεκορνί
-
17:00 Κάλας: O Πούτιν δοκιμάζει την ενότητά μας
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (149)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (38)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (22)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (19)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
