Συνεχης ενημερωση
Συμφωνία της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ με ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ στον τομέα των εμπορικών Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ)
Οι Εταιρίες ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ ήρθαν σε συμφωνία μεταβίβασης του τομέα των εμπορικών Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ). Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει την αγορά του αποθέματος των Η/Ζ και των σχετικών ανταλλακτικών της Sunlight από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, και την ανάληψη των ενεργών συμβολαίων συντήρησης, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των πελατών.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ κ. Γιάννης Πετρόπουλος είπε: "Στα νέα χαμηλά επίπεδα όπου έχει διαμορφωθεί η αγορά, είναι σημαντική η αναδιάρθρωση του κλάδου με τη συγχώνευση ομοειδών δραστηριοτήτων. Με αυτή τη συμφωνία, ο κλάδος Η/Ζ Petrogen της Εταιρίας θα ενισχύσει την παρουσία του στην ελληνική αγορά διατηρώντας την ηγετική θέση που κατέχει επί σειρά ετών. Η εξαγορά αυτή δεν θα επηρεάσει σημαντικά τα αποτελέσματα του Ομίλου αλλά θα βελτιώσει την κερδοφορία της Επιχειρηματικής Μονάδας Petrogen, ιδιαίτερα το τμήμα After Sales.
H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, συσσωρευτές και λιπαντικά.
-
00:07 Το escape room των 2.025 μονάδων και το κλειδί του year-end rally
-
00:06 ChatGPT: Ήρθε το τέλος των καλών τρόπων;
-
00:05 Τα συμπεράσματα από το "δράμα" των ΕΛΤΑ
-
00:04 Τεχνητή νοημοσύνη, ανάπτυξη και προκλήσεις
-
00:03 ΕΛΤΑ: 200 εκατ. χαμένα σε δέκα χρόνια
-
00:02 Η ανυπαρξία αντιπολίτευσης είναι "πρόοδος";
-
00:01 Στυλιανός Γρηγοριάδης: Επαναπροσδιορίζοντας το fast casual dining στην Ελλάδα
-
00:01 Ευρώπη-Τουρκία συμμαχία
-
04/11 AMD: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών οι πωλήσεις του γ' τριμήνου
-
04/11 Βουτιά 2% ο Nasdaq με τον τίτλο της Palantir να κατρακυλά 8% και την Nvidia 4%
-
Απρόσιτα τα καινούρια διαμερίσματα για τους περισσότερους Έλληνες αγοραστές
-
Μύθοι και αλήθειες για τα ΕΛΤΑ
-
Πώς οι κινέζικοι κολοσσοί Shein και Temu απειλούν τη βιωσιμότητα του ελληνικού εμπορίου
-
Επόμενος Οικοδομικός Κανονισμός: 4 προτάσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες των Ελλήνων
-
Γιατί είναι κακή ιδέα η αυστηροποίηση των εξετάσεων των δικηγόρων
-
Ανατροπές στον FTSE: Οι προσθήκες/διαγραφές και ποιοι μένουν "στην ουρά"
-
Χρηματιστήριο: Επιχείρηση άμυνας στις 2.000 μονάδες κόντρα σε εισαγόμενες πιέσεις
-
Απειλές Τραμπ για τη χρηματοδότηση της Νέας Υόρκης αν εκλεγεί δήμαρχος ο Μαμντάνι των Δημοκρατικών
-
Ο Jeff Bezos πλουσιότερος κατά 10 δισ. δολάρια μετά τη συμφωνία Amazon - OpenAI
-
Κομισιόν: Η Ουκρανία έτοιμη να προχωρήσει προς την ένταξή της στην ΕΕ - "Αστερίσκος" για τη διαφθορά
-
Απρόσιτα τα καινούρια διαμερίσματα για τους περισσότερους Έλληνες αγοραστές (83)
-
Παραιτήθηκε ο CEO των ΕΛΤΑ Γρ. Σκλήκας με σαφείς προειδοποιήσεις: "Αν δεν εξυγιανθούν τα ΕΛΤΑ κινδυνεύει η μισθοδοσία των υπαλλήλων" (82)
-
Το αμφιλεγόμενο θέμα των "ευρωπαϊκών" επιδοτήσεων (50)
-
Μύθοι και αλήθειες για τα ΕΛΤΑ (39)
-
Έκρηξη σε πετροχημική μονάδα στη Μπασκορτάσταν της Ρωσίας (26)
-
"Μπαρούτι" η Κ.Ο. της ΝΔ για τα ΕΛΤΑ - Όλο το παρασκήνιο της μαζικής επίθεσης για το σχέδιο αναδιάρθρωσης και το κλείσιμο καταστημάτων (26)
-
Γιατί είναι κακή ιδέα η αυστηροποίηση των εξετάσεων των δικηγόρων (15)
-
Επόμενος Οικοδομικός Κανονισμός: 4 προτάσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες των Ελλήνων (12)
-
Π. Μαρινάκης: Άλλο πράγμα η παραίτηση Σκλήκα και άλλο η μεταρρύθμιση των ΕΛΤΑ - Η απόφαση έχει ληφθεί και θα εφαρμοστεί (9)
-
Κίνα και Ρωσία δεσμεύονται να δώσουν κοινή απάντηση σε "μονομερείς" κυρώσεις (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ