Συνεχης ενημερωση
Ενα νέο κατάστημα της αλυσίδας SPRIDER STORES, το πέμπτο κατά σειρά εντός του 2007, άνοιξε από σήμερα τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό στο Μενίδι Αττικής, αναμένοντας την προσέλευση μεγάλου αριθμού καταναλωτών.
Το νέο SPRIDER STORE Μενιδίου βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένο σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, στην οδό Δεκελείας 95 και εκτείνεται σε άνετους χώρους 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας περίπου 1.200 τ.μ.. Κάθε επίπεδο του καταστήματος διαθέτει ειδικά χωροθετημένα και σηματοδοτημένα τμήματα ξεχωριστά για άνδρες, γυναίκες και παιδιά προσφέροντας πλήρη σειρά από ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ για όλες τις ηλικίες και στυλ, πάντοτε με την καλύτερη σχέση τιμής, μόδας και ποιότητας. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο επίπεδο έχει τοποθετηθεί η παιδική συλλογή, στο δεύτερο η γυναικεία συλλογή και στο τρίτο επίπεδο η αντρική.
Οπως κάθε νέο σημείο πώλησης SPRIDER STORES, το κατάστημα του Μενιδίου είναι κατασκευασμένο με αυστηρές προδιαγραφές, βάσει της σύγχρονης ενιαίας αισθητικής που έχει υιοθετήσει ο Όμιλος. Τόσο η εύκολη πρόσβαση και στάθμευση όσο και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αναμένεται να συντελέσουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής.
Η έναρξη του νέου SPRIDER STORE Μενιδίου συμπληρώνει την ήδη σημαντική θέση της αλυσίδας στην εγχώρια αγορά, ενισχύοντας την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη της ελληνικής επικράτειας, στην οποία σήμερα λειτουργούν συνολικά 47 σημεία πώλησης. Ο Όμιλος SPRIDER STORES δραστηριοποιείται ήδη σε 4 χώρες, διαθέτοντας ισχυρό δίκτυο καταστημάτων, που αριθμεί συνολικά 50 σημεία πώλησης, εκ των οποίων 3 λειτουργούν στο εξωτερικό και ειδικότερα στη Σόφια, στα Σκόπια και στο Βουκουρέστι.
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
11:28 ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου
-
11:21 ΟΗΕ-Κυπριακό: Μια νέα άτυπη διάσκεψη 5+1 πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη
-
11:21 Cetracore-Jetoil: Αιφνιδιαστική αναστολή λειτουργίας της εταιρείας λόγω κυρώσεων κατά Ρωσίας
-
11:11 Ρωσία: Ανακοίνωσε ότι πήρε τον "έλεγχο" της πόλης Κουπιάνσκ
-
11:07 Χρηματιστήριο: Συγκρατημένη υποχώρηση με ενδείξεις profit taking
-
11:05 ΔΥΠΑ: Από την Τετάρτη η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και δώρου Χριστουγέννων
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (31)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (15)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (10)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ