Συνεχης ενημερωση
Η LAMDA Development S.A. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 279 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας της 24ης Μαΐου 2007, αποφάσισε την καταβολή μερίσματος ποσού ευρώ 0,23 ανά μετοχή για τη χρήση 2006. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την Τρίτη 29 Μαΐου 2007.
Από την Τετάρτη 30 Μαΐου 2007, ημέρα αποκοπής, οι μετοχές της Εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. Ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος στους δικαιούχους ορίσθηκε η Πέμπτη 7 Ιουνίου 2007.
Η καταβολή του μερίσματος από την πληρώτρια τράπεζα EFG Eurobank Εrgasias, θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως: 1. Μέσω των χειριστών των δικαιούχων μετόχων στο Σ.Α.Τ., σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α. 2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας EFG Eurobank Ergasias για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους ή για όσες μετοχές τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων μετόχων. 3. Για όσους εκ των μετόχων για διάφορους λόγους δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος από τις 14 Ιουνίου 2007 μέσω του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας EFG Eurobanκ Εrgasias.
Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 & 3, θα είναι δυνατή μέχρι και την 31.12.2012 και θα πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή - Σ.Α.Τ.) και την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Η είσπραξη μερίσματος από τρίτο πρόσωπο θα είναι δυνατή εφόσον προσκομίζεται επιπλέον και αντίστοιχη εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτούμενου προσώπου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι μέτοχοι παρακαλούνται να απευθύνονται στην Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας, Ιωλκού 8 & Φιλικής Εταιρείας, 142 34 Ν. Ιωνία, τηλ. 210 3523300, fax. 210 3523600. Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν μέσα σε πέντε (5) χρόνια παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
-
09:17 Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα προβλήματα που προκαλεί στις επιχειρήσεις η δυσλειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ
-
09:11 Βολιβία: Ο πρόεδρος Πας καταργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
-
09:02 Washington Post: Η αμερικανική ακτοφυλακή δεν κατατάσσει πλέον τη σβάστικα στα σύμβολα μίσους
-
09:00 Inchcape Hellas: Η στρατηγική ηγεσίας στην ηλεκτροκίνηση και το νέο όραμα για την Ελλάδα
-
09:00 Δημοσκοπήσεις: Στο φάσμα του 30% η Ν.Δ, Διπλάσια διαφορά για ΠΑΣΟΚ, Σταθερά διψήφιο το "κόμμα Τσίπρα"
-
08:52 Μπανγκλαντές: Σεισμός μεγέθους 5,5 βαθμών έπληξε το κέντρο της χώρας - Τουλάχιστον 3 νεκροί
-
08:51 Τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό
-
08:51 Νέο κύμα sell-off στην Ασία υπό τον φόβο "φούσκας" στο AI - Βουτιά 10% για την SoftBank
-
08:33 Ιαπωνία: Η νέα κυβέρνηση παρουσιάζει πρόγραμμα τόνωσης της οικονομίας 117 δισ. ευρώ
-
08:22 Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου
-
Θηρίο ανήμερο η Cenergy - Έσπασε το κλουβί των €15 και τρέχει για τα €20
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία
-
H "φούσκα" της Τεχνητής Νοημοσύνης που... δεν υπάρχει
-
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το Bitcoin; Τρία σενάρια
-
Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν;
-
Dimand: Στην "αφετηρία" η επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του ΦΙΞ
-
Τρέχοντας με την όπισθεν
-
Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου (22)
-
Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ (8)
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν; (4)
-
Η νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο θα θεωρηθεί "φυγόδικη" αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο (3)
-
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια (2)
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία (2)
-
Τρέχοντας με την όπισθεν (2)
-
Δημοσκοπήσεις: Στο φάσμα του 30% η Ν.Δ, Διπλάσια διαφορά για ΠΑΣΟΚ, Σταθερά διψήφιο το "κόμμα Τσίπρα" (1)
-
Ακτινογραφία προϋπολογισμού 2026: Τα μεγάλα στοιχήματα, οι βεβαιότητες και τα ρίσκα (1)
-
Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ