Συνεχης ενημερωση
Στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων που διανέμει στην Βουλγαρία, μέσω της θυγατρικής του SARANTIS BULGARIA LTD, προχώρησε πρόσφατα ο Όμιλος ΣΑΡΑΝΤΗ. Ειδικότερα, από τον Μάρτιο ξεκίνησε η διανομή των αρωμάτων CAROLINA HERERRA και PACO RABANNE τα οποία στο διάστημα αυτό είχαν σημαντική αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό της γειτονικής χώρας. Σημειώνεται επίσης ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην αγορά της Βουλγαρίας διανέμονται επίσης τα αρώματα ROBERTO CAVALLI και GIANFRANCO FERRE τα οποία στο διάστημα αυτό έχουν καταγράψει σημαντική πορεία.
Η SARANTIS BULGARIA LTD ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1994, αποτελώντας την πρώτη θυγατρική εταιρία του Ομιλου ΣΑΡΑΝΤΗ στην Ανατολική Ευρώπη. Το δίκτυο της Βουλγαρικής θυγατρικής του Ομίλου διανέμει καλλυντικά ευρείας, επιλεκτικής και ημι-επιλεκτικής διανομής, προϊόντα οικιακής χρήσης, καθώς και προϊόντα υγείας και φροντίδας.
Σημαντικό ποσοστό των πωλήσεων που πραγματοποιεί στη γειτονική χώρα ο Όμιλος ΣΑΡΑΝΤΗ αφορούν ιδιοπαραγόμενα προϊόντα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το ανδρικό άρωμα STR8, οι γυναικείες σειρές αρωμάτων C-THRU, X-POSE και BU, η αντηλιακή σειρά CARROTEN καθώς επίσης και τα προϊόντα οικιακής χρήσης FINO, CAMEL, AFROSO και TUBOFLO. Ταυτόχρονα η εταιρεία διατηρεί συνεργασίες διανομής με τις εταιρείες JOHNSON & JOHNSON, ANTONIO PUIG, RILKEN, CEP, CHURCH & DWIGHT, WERUSKA&JOEL, LABORATOIRES INGRID MILLET, LA PRAIRIE GROUP και ITF GROUP. Ενδεικτικά, προϊόντα ευρείας διανομής που διανέμει είναι τα: O.B., JOHNSON΄΄S BABY, CLEAN&CLEAR, JOHNSON΄΄S, CAREFREE, PENATEN, ANTONIO BANDERAS, DIAVOLO, INGRID MILLET, MEDITERRANEO, SPIRIT, BARBIE, PEARL DROPS, RILKEN, EVERLAST, LOTTO καθώς επίσης και τα εξής luxury cosmetics: LA PRAIRIE, SILVER RAIN, INGRID MILLET, ELITE MODEL, EXTE, NINA RICCI, JUVENA, MANGO και GAI MATTIOLO.
Στο δωδεκάμηνο του 2006 η αγορά της Βουλγαρίας πέτυχε πωλήσεις ύψους 14,14 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 24,39% σε σχέση με το 2005. Σημαντική αύξηση της τάξης του 33% παρατηρήθηκε και στις πωλήσεις του 1ου τριμήνου του 2007 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2006 και οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2,57 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με 1,94 εκατ. ευρώ πέρυσι (λαμβάνεται υπόψη η αλλαγή στον τρόπο ενοποίησης της εταιρείας Κ. Θεοδωρίδης Α.Ε.). Αξιοσημείωτη ήταν και η αύξηση των ενοποιημένων κερδών προ τόκων και φόρων της SARANTIS BULGARIA που στο τέλος του 2006 διαμορφώθηκαν στα 1,18 εκατ. ευρώ πετυχαίνοντας αύξηση της τάξης του 29,30% σε σχέση με το 2005, ενώ στο 1ο τρίμηνο του 2007 τα κέρδη προ τόκων και φόρων σε συγκρίσιμη βάση κατέγραψαν αλματώδη αύξηση στα 0,23 εκατ. ευρώ από 0,05 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2006.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
