Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της ASBAVEL TRADING LIMITED προς τους μετόχους της VELL INTERNATIONAL GROUP A.E.E.H.Σ. (πρώην ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε.Ε.Η.Σ.)
Σύμφωνα με το άρθρο 23 του Ν. 3461/2006, η εταιρεία ASBAVEL TRADING LIMITED (ο Προτείνων) ανακοινώνει τα ακόλουθα:
1. Την 21η Φεβρουαρίου 2007, ο Προτείνων απηύθυνε υποχρεωτική δημόσια πρόταση (η Δημόσια Πρόταση) για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της "VELL INTERNATIONAL GROUP A.E.Ε.Η.Σ." (δ.τ. "VELL GROUP A.E.") πρώην "ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε.Ε.Η.Σ." (η Εταιρεία), που ο ίδιος, αμέσως ή εμμέσως, δεν κατείχε ήτοι 20.757.600 Μετοχές που κατά την ημερομηνία εκείνη, αντιπροσώπευαν ποσοστό 62,0% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών της Εταιρείας.
2. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 30 Μαρτίου 2007 ενέκρινε το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου της Δημόσιας Πρότασης.
3. Η περίοδος αποδοχής άρχισε την Τρίτη 3 Απριλίου 2007 και έληξε την Δευτέρα 30 Απριλίου 2007.
4. Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Πρότασης προσφέρθηκαν εγκύρως από έναν (1) και μόνο μέτοχο, 500 συνολικά μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,0015% περίπου επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών της Εταιρείας.
5. Σημειώνεται ότι, από την ημερομηνία ανακοίνωσης της Δημόσιας Πρότασης και μέχρι τη λήξη της περιόδου αποδοχής, τόσο ο Προτείνων όσο και τα Πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα, δεν προέβησαν στην απόκτηση μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
6. Ο Προτείνων, επομένως, θα κατέχει μετά την εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση των Μετοχών που προσφέρθηκαν εγκύρως κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Πρότασης 11.048.900 Μετοχές οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 33,0015% περίπου επί του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών της Εταιρείας.
7. Η μεταβίβαση των μετοχών που προσφέρθηκαν εγκύρως κατά την Δημόσια Πρόταση και οι σχετικές καταχωρήσεις στο Σ.Α.Τ. θα πραγματοποιηθούν εντός έξι (6) εργασίμων ημερών από τη λήξη της περιόδου αποδοχής, δηλαδή έως την 9η Μαΐου 2007 με τον τρόπο που προβλέπεται στην παράγραφο 4.4 του Πληροφοριακού Δελτίου. Το τίμημα θα καταβληθεί στον αποδεχόμενο μέτοχο με τον τρόπο που έχει υποδείξει στη Δήλωση Αποδοχής του.
-
15:15 Συνάντηση Κ. Τασούλα με την πρόεδρο της Μολδαβίας - "Ελλάδα και Μολδαβία συνδέονται με γερούς ιστορικούς δεσμούς"
-
15:13 Ν. Δένδιας: Συνταγματική υποχρέωση η αμυντική θωράκιση της χώρας - Σημαντικές αυξήσεις μισθών, συντάξεων εφάπαξ στα στελέχη ΕΔ
-
14:59 BofA: Σε κίνδυνο η αξιοπιστία της ΕΚΤ
-
14:58 Ν. Παπαθανάσης: 17,4 εκατ. ευρώ για αναβάθμιση του οικισμού Ακρινής Κοζάνης
-
14:56 Ματαρέλα: "Βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση κατά του δυτικού πεδίου, η οποία θα ήθελε να απομακρύνει τις δημοκρατίες από τις αξίες τους"
-
14:55 Κοινή ανακοίνωση ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ και ΣΒΕ για τις κινητοποιήσεις των αγροτών
-
14:54 Επεισόδιο με μαχαίρωμα μεταξύ μαθητριών στην Κυψέλη
-
14:48 Η Deloitte χαρτογραφεί την EKE στην Ελλάδα – Πόσα επενδύουν οι εταιρείες
-
14:40 ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 28.500 ευρώ επιβλήθηκαν στη διάρκεια των ελέγχων του Νοεμβρίου
-
14:38 Αλ. Σδούκου: Να μην γίνει η κινητοποίηση των αγροτών, ταλαιπωρία των πολιτών - Όχι στους κλειστούς δρόμους
-
Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς
-
Χιλιάδες νέες κατοικίες "ρίχνουν" στην αγορά κατασκευαστές λόγω Golden Visa
-
Αντίστροφη μέτρηση για τους "ξεχασιάρηδες" του ΓΕΜΗ – Από 1ης/1/2026 έρχονται πρόστιμα έως 100.000 ευρώ
-
Ποιες χώρες στην Ευρώπη δίνουν 13η σύνταξη και ποιες έξτρα επίδομα στις συντάξεις
-
Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story για την ελληνική οικονομία"
-
Φρικτό μαχαίρι;
-
Πάνω από 5 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο του "Έλληνα Εσκομπάρ" - Συνελήφθη στην Κατερίνη
-
Κάλας: Η κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα σημάνει το "τέλος του παιχνιδιού" για τον Πούτιν - Κίνδυνος για ολόκληρη την Ουκρανία και άλλες περιοχές
-
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα: Μπαράζ ακυρώσεων στο παρά πέντε των εορτών
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση;
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση; (88)
-
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα: Μπαράζ ακυρώσεων στο παρά πέντε των εορτών (40)
-
Κάλας: Η κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα σημάνει το "τέλος του παιχνιδιού" για τον Πούτιν - Κίνδυνος για ολόκληρη την Ουκρανία και άλλες περιοχές (23)
-
Ρωσία: Αγωγή κατά του Euroclear - Ζητά 229 δισ. δολ. (16)
-
Ολική επαναφορά (11)
-
Βαρόμετρο GPO: Στο 28% η ΝΔ με πτώση, ανεβαίνει ξανά η Πλεύση Ελευθερίας - Πρόσωπα της χρονιάς Κ. Μητσοτάκης, Κ. Πιερρακάκης, Αλ. Τσίπρας (10)
-
Οι κινήσεις της κυβέρνησης μετά το "όχι" των αγροτών στον διάλογο - Αναζητούνται λύσεις στον "γόρδιο δεσμό" (10)
-
Χιλιάδες νέες κατοικίες "ρίχνουν" στην αγορά κατασκευαστές λόγω Golden Visa (7)
-
Τεχνολογία και στέγαση: Γιατί η λύση στο πρόβλημα των ακινήτων δεν είναι εκεί που κοιτάμε (7)
-
Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story για την ελληνική οικονομία" (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ