Συνεχης ενημερωση
H DIONIC AEBE μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες διανομής στην αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα, υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Microsoft Ελλάς για την προεγκατάσταση Λειτουργικών Συστημάτων (OEM) στους Η/Υ LEXUS MULTIMEDIA που παράγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά, καθιστώντας την επίσημο DIRECT OEM.
Βάσει της σχετικής συμφωνίας, η DIONIC έχει πλέον τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της μέσω των Η/Υ Lexus την ολοκληρωμένη γκάμα των καταξιωμένων προϊόντων της Microsoft, εξασφαλίζοντας παράλληλα την εγγύηση τα συνοδευτικά προγράμματα προώθησης, καθώς και την υποστήριξη του κορυφαίου κατασκευαστή λογισμικού.
Η διεύρυνση της συνεργασίας της Dionic με τη Microsoft, αποτελεί το επισφράγισμα της μακρόχρονης, στενής και άριστης σχέσης των δύο εταιριών, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την κυρίαρχη θέση που κατέχει η DIONIC στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης προηγμένων Η/Υ και υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελληνική αγορά. Οι σημαντικές επενδύσεις της DIONIC σε επίπεδο υποδομών & logistics, όπως για παράδειγμα το σύγχρονο Logistic center στον Αυλώνα Αττικής, καθώς και οι πρότυποι χώροιπαραγωγής που διαθέτει, την καθιστούν ως έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο συνεργάτη κατασκευαστών διεθνούς εμβέλειας για την προώθηση των προϊόντων τους στην αγορά.
-
17:43 Χρηματιστήριο: Έπιασε "αθόρυβα" τις 2.030 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
-
17:42 Χέγκσεθ: Η Ουάσινγκτον δεν επιδιώκει σύγκρουση με το Πεκίνο
-
17:35 Νεπάλ: Μεταβατική πρωθυπουργός η πρώην πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Σουσίλα Κάρκι
-
17:34 Μόσχα: "Μύθοι" όσα λέγονται για τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
17:32 Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Η ΝΑ Ευρώπη ηγέτης στον ευρωπαϊκό και διατλαντικό ενεργειακό χάρτη
-
17:31 Στ. Παπασταύρου για Chevron - Helleniq Energy: Η Ελλάδα βάζει γερά θεμέλια για την ενεργειακή της αυτάρκεια
-
17:28 Το Ισραήλ χτύπησε τη Σαναά, μεταδίδουν ΜΜΕ στην Υεμένη
-
17:15 Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
17:07 Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος τον νέο πρωθυπουργό Σεμπαστιάν Λεκορνί
-
17:00 Κάλας: O Πούτιν δοκιμάζει την ενότητά μας
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (148)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (38)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (22)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (19)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
