Συνεχης ενημερωση
Σε απάντηση της από 24/04/07 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών αναφορικά με πληροφορίες που εμφανίστηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο (Euro2day 24/04/07) και σύμφωνα με την απόφαση EK 5/204 Αρθρο 2, η εταιρεία μας προβαίνει στη δημοσίευση του ακόλουθου δελτίου τύπου:
Στρατηγική συνεργασία SATO με την Αμερικανική πολυεθνική HAWORTH, στο χώρο του επίπλου γραφείου.
Στη δημιουργία ενός νέου business unit στο χώρο του επίπλου γραφείου προχωρά το SATO Group, με αντικείμενο εργασιών την ανάπτυξη της αμερικανικής εταιρείας HAWORTH σε Ελλάδα και Κύπρο. Η HAWORTH διαθέτει στο πελατολόγιό της τους σημαντικότερους πολυεθνικούς ομίλους.
Η ηγετική θέση που κατέχει το SATO Group στην ελληνική αγορά αλλά και η παρουσία του στις αγορές του εξωτερικού αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους επιλογής του από την αμερικανική εταιρεία, η οποία κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων γραφείου έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες.
Σχετικά με τη συνεργασία της HAWORTH με το SATO Group, αποτελεί φυσική εξέλιξη του στρατηγικού σχεδιασμού της αμερικανικής εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της HAWORTH στοχεύει στη δημιουργία μακροπρόθεσμων συνεργασιών με τον καλύτερο συνεργάτη, ο οποίος γνωρίζει τις ανάγκες της αγοράς και ταυτόχρονα διαθέτει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο κομμάτι του brand management. Αυτό τονίζει και σε δηλώσεις του ο Vice President Europe της HAWORTH, κος Jose Carlos Amoral, επισημαίνοντας επιπλέον ότι: "η HAWORTH, με τη συνεργασία με το SATO Group, συμπληρώνει το σχέδιο επέκτασης και διανομής των προϊόντων της στη περιοχή της Μεσογείου, διαθέτοντας πλέον ισχυρό δίκτυο συνεργατών, το οποίο καλύπτει τη συγκεκριμένη περιοχή από το Μαρόκο μέχρι την Τουρκία και από την Πορτογαλία έως την Ελλάδα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του SATO Group, κος Γιώργος Θεοδωρίδης, δήλωσε σχετικά: "Η συνεργασία του Ομίλου SATO με την HAWORTH αποτελεί για όλους εμάς στο SATO Group το επιστέγασμα των προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια, δεδομένου ότι τα κριτήρια επιλογής για τις συνεργασίες που πραγματοποιεί η HAWORTH είναι εξαιρετικά υψηλά. Με δεδομένη την ηγετική θέση της SATO στην αγορά επίπλου γραφείου, στόχος μας είναι και η HAWORTH να παίξει μεσοπρόθεσμα ηγετικό ρόλο στο χώρo.
Σημειώνεται ότι μέσω της συνεργασίας αυτής το SATO Group θα διαθέτει 2 brands στην αγορά επίπλου γραφείου και ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της με υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα.
Αναφορικά με τη HAWORTH, η οποία μετρά 60 χρόνια ζωής, το 2006 εμφάνισε πωλήσεις ύψους 1,48 δισ. δολ., ενώ στην ευρωπαϊκή αγορά δραστηριοποιείται από το 1988 διαθέτοντας παραγωγικές μονάδες σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία και Πολωνία και απασχολώντας περισσότερους από 1.900 εργαζομένους.
Ο όμιλος SATO κατέχει ηγετική θέση στην αγορά του επίπλου γραφείου, με μονάδες παραγωγής και εμπορίας σε Ελλάδα, Γερμανία και Τουρκία, ενώ παράλληλα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο οικιακού επίπλου στην εγχώρια αγορά με τις επώνυμες μάρκες ENTOS, BO CONCEPT, DIVANI & DIVANI, LA MAISON COLONIALE και LEATHER CONCEPT. Ο όμιλος SATO αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με στρατηγικό άξονα την ικανοποίηση των πελατών του.
-
17:21 ΧΑΛΚΟΡ: Κοινοπραξία με εταιρία από την Ταϊβάν
-
17:00 Ο Όμιλος AVAX υποστηρικτής της 9ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης που ξεκινά στη Θεσσαλονίκη
-
17:00 Πώς προετοιμάζονται οι πλοιοκτήτες για αυξανόμενες κυβερνοαπειλές στον τομέα της ναυτιλίας
-
16:57 Τ. Θεοδωρικάκος: Επενδύουμε στην παραγωγική Ελλάδα και στην αναγέννηση της ελληνικής περιφέρειας
-
16:53 Σπ. Καραμπλιάνης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπεύθυνος για ελέγχους και πληρωμές
-
16:52 ΕΑΤ: Έναρξη λειτουργίας Ταμείου Μικροδανείων Ανάκαμψης από φυσικές καταστροφές για τη Θεσσαλία
-
16:48 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: "Γαλάζιο" πάρτι απευθείας αναθέσεων και τον λογαριασμό πληρώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι
-
16:46 Γαλλία: Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Εθνοσυνέλευση στηρίζει ψήφισμα της Λεπέν
-
16:45 Εγκύκλιος για την ανάκληση ασύλου σε δικαιούχους που ταξιδεύουν πίσω στη χώρα τους
-
16:43 Πηγές ΝΔ: Τα ΚΥΔ, "μήτρα" του προβλήματος - Το ΠΑΣΟΚ φοβάται την αλήθεια
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε. Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Απίστευτο: Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών
-
Metlen: Νέα αγορά μετοχών αξίας 1,22 εκατ. ευρώ από τον Ευ. Μυτιληναίο
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (78)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (8)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Απίστευτο: Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε. Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Όλα τα ονόματα (5)
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ