Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.- ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ανακοινώνει ότι την 24η Απριλίου 2007 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, στην οποία παρέστησαν νόμιμα αυτοπροσώπως ή δι΄ αντιπροσώπου 72 μέτοχοι εκπροσωπούντες 18.359.600 μετοχές, ήτοι ποσοστό 45,31% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Κατά τη Συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν με νόμιμη ψηφοφορία αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:
1. Υποβολή και έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1.1.2006 - 31.12.2006 καθώς και της σχετικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. - Εγκρίθηκαν παμψηφεί οι Ατομικές και Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1.1.2006 -31.12.2006 καθώς και η σχετική έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
2. Εγκριση διάθεσης αποτελεσμάτων της εταιρικής χρήσης 1.1.2006 - 31.12.2006. - Εγκρίθηκε παμψηφεί η καταβολή μερίσματος ποσού 0,60 Euro ανά μετοχή, το οποίο προέρχεται από τα κέρδη της χρήσεως 2006. Η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 26.4.2007 και το μέρισμα θα διανεμηθεί την 7.5.2007.
3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006. - Απηλλάγησαν παμψηφεί τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Ορκωτοί Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006.
4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τη τρέχουσα χρήση και καθορισμός της αμοιβής αυτών. - Αποφασίστηκε η ανάθεση του τακτικού ελέγχου της Εταιρείας για την τρέχουσα χρήση στην εταιρεία ορκωτών ελεγκτών GRANT THORNTON Α.Ε. και εξελέγη παμψηφεί ως τακτικός ορκωτός ελεγκτής ο κ. Γεώργιος Δεληγιάννης του Νικολάου με ΑΜ ΣΟΕΛ 15791, και ως αναπληρωματικός ο κ. Γεώργιος Παρασκευόπουλος του Αθανασίου με ΑΜ ΣΟΕΛ. 11851. Επίσης καθορίστηκε η αμοιβή των ορισθέντων Ορκωτών Ελεγκτών για την τρέχουσα χρήση.
5. Εγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός αμοιβής τους κατά τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν.2190/1920. - Εγκρίθηκαν παμψηφεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920 οι καταβληθείσες για το έτος 2006 αμοιβές των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης προεγκρίθηκαν και οι αμοιβές για την τρέχουσα χρήση.
6. Διάφορα θέματα -Ανακοινώσεις. -Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ενημέρωσε τους μετόχους για την πορεία του Ομίλου και τον στρατηγικό σχεδιασμό του και προέβη σε σχετικές ανακοινώσεις.
-
06/09 Stellantis: Μη ρεαλιστικοί οι στόχοι της "Πράσινης Συμφωνίας" για απαγόρευση πώλησης βενζινοκίνητων οχημάτων το 2035
-
06/09 89η ΔΕΘ: Ερευνητικά έργα και καινοτόμα προγράμματα παρουσιάζει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
-
06/09 ΗΠΑ: Με "Αποκάλυψη τώρα" απειλεί ο Τραμπ το Σικάγο
-
06/09 Το στίγμα των μέτρων του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Διλήμματα και εκλογές το 2027
-
06/09 Στ. Καφούνης (ΕΣΕΕ): Θετικά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, αλλά τα κρίσιμα αιτήματα του εμπορίου μένουν σε εκκρεμότητα
-
06/09 Ευ. Τσακαλώτος για εξαγγελίες Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: "Δίνουμε ό,τι μας επιτρέπουν οι δεσμεύσεις μας στους ισχυρούς"
-
06/09 Π. Μαρινάκης: Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ισοδυναμούν με περισσότερα έσοδα για όλους τους Έλληνες
-
06/09 ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας
-
06/09 Κ. Γκιουλέκας στη ΔΕΘ: Μακεδονία και η Θράκη είναι η ατμομηχανή ανάπτυξης της πατρίδας μας
-
06/09 Κ. Χατζηδάκης: Το πακέτο Μητσοτάκη είναι αποτέλεσμα σοβαρής πολιτικής
-
Τα 15 μέτρα για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ακίνητα
-
Η λίστα με τις 10 μειώσεις φόρων και η στήριξη των συντάξεων που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης
-
Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope
-
Ανεβαίνει η απόκτηση κατοικίας με χρηματοδότηση από την οικοδομική επιχείρηση
-
Όλες οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
-
Το Πεντάγωνο στέλνει 10 μαχητικά στην Καραϊβική - CNN: Πλήγματα κατά των καρτέλ μέσα στο έδαφος της Βενεζουέλας ετοιμάζει ο Τραμπ
-
Η Βουλγαρία καταγράφει την υψηλότερη ετήσια αύξηση στις τιμές βιομηχανικού παραγωγού στην ΕΕ
-
Για ποιους σχεδιάζεται πλήρης απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ
-
Μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου: Πέντε αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε σήμερα
-
Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης)
-
Δημογραφικό: Να ξυπνήσουμε γιατί χανόμαστε (Τάσος Γιαννίτσης) (51)
-
Όλες οι παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ (29)
-
Η λίστα με τις 10 μειώσεις φόρων και η στήριξη των συντάξεων που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης (23)
-
Προσδοκίες και όνειρα πίσω από το κόμμα Τσίπρα (21)
-
Τα 15 μέτρα για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ακίνητα (13)
-
Τέμπη: Πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και άλλες πόλεις – Επεισόδια στο Σύνταγμα (11)
-
Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω ΜΚΟ (11)
-
Το Πεντάγωνο στέλνει 10 μαχητικά στην Καραϊβική - CNN: Πλήγματα κατά των καρτέλ μέσα στο έδαφος της Βενεζουέλας ετοιμάζει ο Τραμπ (10)
-
Αιολικά: Κατακόρυφη πτώση για την Ελλάδα το 2025 σύμφωνα με την έκθεση της WindEurope (9)
-
Το σχέδιο Μητσοτάκη πίσω από το πακέτο της ΔΕΘ (8)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
