Συνεχης ενημερωση
Το 2006 ήταν η δεύτερη οικονομική χρήση που οι οικονομικές καταστάσεις συντάχθηκαν με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Ο Όμιλος NEL LINES επέτυχε σημαντική βελτίωση στα αποτελέσματα του. Αναλυτικότερα παραθέτουμε τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία και δεδομένα: 
- Σημαντική αύξηση των κερδών προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (ΕΒΙDΤΑ). Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (ΕΒΙDΤΑ) ανήλθαν στα Euro 43,8 εκατ. έναντι Euro 1,1 εκατ. στην αντίστοιχη περσινή περίοδο. 
- Ανατροπή των ζημιογόνων αποτελεσμάτων της προηγουμένης χρήσεως και επίτευξη σημαντικών κερδών στη παρούσα χρήση. Τα Κέρδη μετά από φόρους στη τρέχουσα χρήση 2006 ανήλθαν στο ύψους Euro 32,1 εκατ. έναντι ζημιών ύψους Euro 12,1 εκατ. στη προηγούμενη χρήση. 
- Αύξηση του συνόλου του ενεργητικού του ομίλου. Το σύνολο του ενεργητικού του ομίλου διαμορφώθηκε στο ποσό των Euro 201,5 εκατ. έναντι Euro 171,3 εκατ. της προηγουμένης χρήσεως 2005, παρουσιάζοντας ποσοστιαία ανοδική μεταβολή της τάξεως του 17,59%. 
- Αύξηση της καθαρής θέσης του Ομίλου. Η καθαρή θέση του ομίλου ανήλθε σε Euro 58,7 εκατ. έναντι Euro 25,7 εκατ. στη προηγούμενη χρήση 2005 και εμφανίζεται βελτιωμένη κατά ποσοστό 128,80%. 
- Μείωση του συνόλου των υποχρεώσεων του ομίλου. Το σύνολο των υποχρεώσεων του ομίλου ανήλθε σε Euro 142,9 εκατ. έναντι Euro 145,7 εκατ. στη προηγούμενη χρήση, αποτυπώνοντας ποσοτική μείωση ύψους Euro 2,8 εκατ. 
- Βελτίωση του δείκτη ?Απόδοσης ιδίων κεφαλαίων?. Ο δείκτης Απόδοσης ιδίων Κεφαλαίων ανήλθε σε ποσοστό 54,61% στη παρούσα χρήση έναντι -47,02% στη προηγούμενη χρήση. 
- Βελτίωση του δείκτη ?Αποδοτικότητας συνολικών απασχολουμένων κεφαλαίων?. Ο δείκτης Αποδοτικότητας Συνολικών Απασχολουμένων Κεφαλαίων ανήλθε σε ποσοστό 21,13% στη παρούσα χρήση έναντι - 3,56% στη προηγούμενη χρήση. 
- Βελτίωση του δείκτη ?Δανειακής επιβάρυνσης?. Ο δείκτης Δανειακής Επιβάρυνσης κλιμακώθηκε στο 0,50 έναντι 0,21 της προηγουμένης χρήσεως παρουσιάζοντας ποσοστιαία βελτίωση της τάξεως του 138,09%. 
- Βελτίωση του δείκτη ?Ρευστότητας?. Ο δείκτης Ρευστότητας κλιμακώθηκε στο 1,22 έναντι 0,54 της προηγουμένης χρήσεως παρουσιάζοντας ποσοστιαία βελτίωση της τάξεως του 125,93%. 
Συνοπτικά, στη χρήση 2006 ο Όμιλος NEL LINES βελτίωσε σημαντικά τη χρηματοοικονομική του θέση και εικόνα.
 
Η διοίκηση έδωσε στη παρούσα χρήση οριστικές επωφελείς για την εταιρεία λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αυτή αντιμετώπιζε. Στην επόμενη χρήση ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί στην ολοκλήρωση της εσωτερικής αναδιοργάνωσης της εταιρείας, και στην βελτίωση των λειτουργικών αποτελεσμάτων της προκειμένου να δημιουργηθούν αυτοδύναμες βάσεις ανάπτυξης.
 
Η διοίκηση της εταιρείας ενδιαφέρεται και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο χώρο που δραστηριοποιείται ανιχνεύοντας και αξιολογώντας τις εν δυνάμει ευκαιρίες με πρωταρχικό κριτήριο το συμφέρον της εταιρείας και των μετόχων της. 
 
 
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Metlen: Νέα αγορά μετοχών αξίας 1,22 εκατ. ευρώ από τον Ευ. Μυτιληναίο
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (8)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
