Συνεχης ενημερωση
Μετά από δημόσια διεθνή διαγωνιστική διαδικασία, κατακυρώθηκε στον Όμιλο DIONIC έργο παροχής εξοπλισμού για λογαριασμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, συνολικού ύψους Euro 885 χιλ. (προ Φ.Π.Α.).
Η υλοποίηση του εν λόγω έργου περιλαμβάνει την παροχή 312 μηχανημάτων ερευνητών VMH3CS της κορυφαίας γερμανικής κατασκευαστικής εταιρείας αμυντικού εξοπλισμού VALLON GMBH, των αντίστοιχων ανταλλακτικών τους, των εργαλείων για την υποστήριξη της συντήρησης τους, καθώς και της εκπαίδευσης των αρμόδιων χειριστών και τεχνικών.
Ο Όμιλος DIONIC διαθέτοντας πάντοτε καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν λειτουργικότητα και εξαιρετική απόδοση, επέλεξε τα μηχανήματα της VALLON GMBH βάσει των κύριων ανταγωνιστικών τους πλεονεκτημάτων, όπως ο άρτια μελετημένος σχεδιασμός, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η απόλυτη αξιοπιστία και οι υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας τους.
Η κατακύρωση του ανωτέρω δημόσιου έργου στον Όμιλο DIONIC, αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της δυναμικής που έχει αναπτύξει η εταιρεία στην παροχή πολυσύνθετων και εξειδικευμένων λύσεων, πάντοτε υπό το πρίσμα των αυστηρότερων προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας.
-
17:43 Χρηματιστήριο: Έπιασε "αθόρυβα" τις 2.030 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
-
17:42 Χέγκσεθ: Η Ουάσινγκτον δεν επιδιώκει σύγκρουση με το Πεκίνο
-
17:35 Νεπάλ: Μεταβατική πρωθυπουργός η πρώην πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Σουσίλα Κάρκι
-
17:34 Μόσχα: "Μύθοι" όσα λέγονται για τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
17:32 Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Η ΝΑ Ευρώπη ηγέτης στον ευρωπαϊκό και διατλαντικό ενεργειακό χάρτη
-
17:31 Στ. Παπασταύρου για Chevron - Helleniq Energy: Η Ελλάδα βάζει γερά θεμέλια για την ενεργειακή της αυτάρκεια
-
17:28 Το Ισραήλ χτύπησε τη Σαναά, μεταδίδουν ΜΜΕ στην Υεμένη
-
17:15 Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
17:07 Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος τον νέο πρωθυπουργό Σεμπαστιάν Λεκορνί
-
17:00 Κάλας: O Πούτιν δοκιμάζει την ενότητά μας
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (149)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (38)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (22)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (19)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
