Συνεχης ενημερωση
Σε συνέχεια της από 22/3/2007 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και υπόψη το από 21/3/2007 δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.euro2day.gr, η εταιρεία ΜΟΧΛΟΣ ΑΕ διευκρινίζει τα ακόλουθα:
Τα στοιχεία του δημοσιεύματος είναι ακριβή. Περιέχονται στην Έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου προς τους μετόχους της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνεται στις από 20/3/2007 δημοσιοποιημένες ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2006.
Πιο συγκεκριμένα, στις 20/3/2007 υπεγράφη με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η Σύμβαση του έργου ΄΄Εκσυγχρονισμός και Ανακαίνιση Τμημάτων Αρδευτικών Ζωνών Α΄΄ και Β΄΄ Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων΄΄, με συμβατικό τίμημα 18,96 εκατ. ευρώ πλέον απρόβλεπτων (1,7 εκατ. ευρώ), αναθεώρησης (0,66 εκατ. ευρώ) και ΦΠΑ (4,05 εκατ. ευρώ), ήτοι συνολικό ποσό σύμβασης 25,37 εκατ. ευρώ.
Επιπρόσθετα, η ΜΟΧΛΟΣ ΑΕ ανακηρύχθηκε προσωρινός μειοδότης του έργου ΄΄Κατασκευή Συγκροτήματος Σταθμού Θριάσιου Πεδίου΄΄ της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε, ο προϋπολογισμός προσφοράς του οποίου ανέρχεται σε 59,35 εκατ. ευρώ, πλέον αναθεώρησης και ΦΠΑ, μετά από την έκπτωση που δόθηκε στο διαγωνισμό.
Τα οικοδομικά έργα στη Ρουμανία Green Lake Residences και Tei Lake Residences, οι συμβάσεις για τα οποία εκτιμάται ότι θα υπογραφούν σύντομα, είναι ιδιωτικά έργα για τα οποία δόθηκαν προσφορές συνολικού τιμήματος 56 εκατ. ευρώ και 32 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, πλέον ΦΠΑ, χωρίς την παροχή πρόσθετων εκπτώσεων.
Τέλος, πέραν των ανωτέρω σχολίων επί του δημοσιεύματος, η εταιρεία ΜΟΧΛΟΣ ανακοινώνει ότι ανακηρύχθηκε, στο διαγωνισμό της 20/3/2007, προσωρινή μειοδότρια για το έργο ΄΄Κατασκευή Αυτοκινητοδρόμου με τα συνοδά του έργα στο τμήμα: Αρχή Α.Κ Αγίας Μαρίνας Στυλίδας - Αρχή Α.Κ. Ραχών του Αξονα ΠΑΘΕ΄΄ του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ/Γ.Γ.Δ.Ε/Ε.Υ.Δ.Ε ΠΑΘΕ με προσφορά 81,55 εκατ. ευρώ, πλέον απρόβλεπτων (7,34 εκατ. ευρώ), αμοιβών μελετών-ερευνών (0,8 εκατ. ευρώ), αναθεώρησης (6,71 εκατ. ευρώ) και ΦΠΑ (18,32 εκατ. ευρώ), ήτοι συνολική δαπάνη του έργου κατά την προσφορά 114,72 εκατ. ευρώ.
-
12:11 Μειωμένη κατά 3,9% η διακίνηση εμπορευμάτων στα ελληνικά λιμάνια το β' τρίμηνο
-
12:11 Πολωνία: Συνελήφθη φοιτητής για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
-
12:11 Πετρέλαιο: Kάτω από τα 60 δολάρια το brent
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (34)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (16)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (3)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ