Συνεχης ενημερωση
Η ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ ανακοινώνει ότι την 01/03/2007 καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, η υπ΄΄ αριθμ. πρωτ. Κ2-2219/01-03-2007 και αριθμ. πρωτ. Κ2-2220/01-03-2007 αποφάσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης με τις οποίες εγκρίθηκε η συγχώνευση των εταιριών ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ και EUROFISH HELLAS-ΑΣΤΑΡΤΗ ΑΕ και ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕΛΑΝΑ ΑΕ με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης από την πρώτη σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69-78 του Κ.Ν. 2190/20 ?περί Ανωνύμων Εταιριών? σε συνδυασμό και με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/93.
Ημερομηνία Ισολογισμού Μετασχηματισμού των απορροφημένων εταιρειών EUROFISH HELLAS-ΑΣΤΑΡΤΗ ΑΕ και ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕΛΑΝΑ ΑΕ έχει οριστεί, με αποφάσεις των ΔΣ, αυτή της 31/12/2005.
Με δεδομένο ότι η Σελόντα ΑΕ κατείχε το 100% του μετοχικού κεφαλαίου των εταιρειών EUROFISH HELLAS-ΑΣΤΑΡΤΗ ΑΕ και ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕΛΑΝΑ ΑΕ,
- Η συγχώνευση εγκρίθηκε, με τις αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ και των EUROFISH HELLAS-ΑΣΤΑΡΤΗ ΑΕ και ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕΛΑΝΑ ΑΕ, στις 31/01/2007.
- Δεν προκαλείται αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ, κατά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, και επομένως δεν υπάρχει σχέση ανταλλαγής μεταξύ των μετόχων.
Με 01/03/2007 θα γίνουν οι εγγραφές μεταφοράς των οικονομικών δεδομένων των εταιρειών EUROFISH HELLAS-ΑΣΤΑΡΤΗ ΑΕ και ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕΛΑΝΑ ΑΕ στα στα βιβλία της ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ ξεχωριστά για τα δεδομένα της χρήσης 2006 και ξεχωριστά για τα δεδομένα της χρήσης 2007.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εξυπηρέτησης των μετόχων της Εταιρίας (τηλ. 210 3724900).
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
