Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 01-Μαρ-2007 17:03

    Σαράντης: Σε αγορά ιδίων μετοχών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η εταιρία Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, της 23/02/2007 αποφασίσθηκε η απόκτηση από την εταιρία ιδίων μετοχών, μέσω του Χ.Α, μέχρι ποσοστού 10% επί των υφισταμένων σήμερα μετοχών της εταιρίας (το 10% αντιστοιχεί σε 3.814.694 τμχ). Η ανώτατη τιμή στην οποία επιτρέπεται να διενεργηθούν αγορές καθορίστηκε σε δώδεκα ευρώ (12 Euro) ανά μετοχή και η κατώτερη σε πέντε ευρώ(5 Euro) ανά μετοχή.

    Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα συντελεσθούν οι αγορές ξεκινά την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2007 και διαρκεί εως την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008.

    Τέλος αποφασίσθηκε η παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ της εταιρίας για την τήρηση των σχετικών με την αγορά ιδίων μετοχών διατυπώσεων, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο Νόμο (άρθρο 16 παρ. 5-7 του Κ.Ν. 2190/20, ως ισχύει). 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ