Συνεχης ενημερωση
Με την από 29 Ιανουαρίου 2007 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας ΡΕΒΟΙΛ Α.Ε.Ε.Π.:
α) Αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας κατά το ποσό των 1.671.000,00 Ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού από τη διαφορά εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,90 Ευρώ σε 1,20 Ευρώ.
β) Aναπροσαρμόστηκε η ονομαστική αξία της μετοχής από 1,20 Ευρώ σε 0,30 Ευρώ με αντίστοιχη αύξηση του αριθμού των μετοχών της Εταιρείας από 5.570.000 σε 22.280.000.
Οι ως άνω 16.710.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές πρόκειται να διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους της Εταιρείας σε αναλογία τρείς (3) νέες Κοινές Ονομαστικές μετοχές για κάθε μία (1) παλαιά.
Μετά την ανωτέρω αύξηση το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται σε έξι εκατομμύρια εξακόσιες ογδόντα τέσσερεις χιλιάδες Ευρώ (6.684.000)
διαιρούμενο σε είκοσι δύο εκατομμύρια διακόσιες ογδόντα χιλιάδες (22.280.000) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας τριάντα λεπτών (0,30) η κάθε μία.
H αύξηση αποφασίσθηκε και οι δωρεάν μετοχές διανέμονται για λόγους αύξησης της εμπορευσιμότητας της μετοχής.
Tην 1/2/2007 πιστοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η καταβολή της αύξησης ήτοι με την από 29/1/2007 λογιστική εγγραφή ενεγράφη στο μετοχικό κεφάλαιο ποσό 1.671.000,00 Ευρώ(κεφαλαιοποιούμενο αποθεματικό).
Την 7/2/2007 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η υπ΄ αριθμ.
Κ2 – 1811/7.2.2007 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του Άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας, σύμφωνα με την από 29/1/2007 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.
Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος ορίζεται η τέταρτη (4η) εργάσιμη ημέρα που θα ακολουθήσει την ημερομηνία έγκρισης εισαγωγής των νέων μετοχών στο Χ.Α.
Η έναρξη διαπραγμάτευσης των 16.710.000 νέων δωρεάν μετοχών θα γίνει την πέμπτη (5η) εργάσιμη ημέρα που ακολουθεί την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος.
Υπεύθυνοι για τη σύνταξη του παρόντος Εντύπου και την ακρίβεια των στοιχείων που περιέχει είναι οι: Ιωάννης Ε. Ρούσσος, Οικονομικός Διευθυντής (τηλ.210.8976000) και Ιάκωβος Ι.Χαϊδεμένος, Υπεύθυνος Τμήματος Μετόχων, Εταιρικών Ανακοινώσεων & Επενδυτικών Σχέσεων (τηλ.210.8970930)
Οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων (υπεύθυνος κ. Ιάκωβος Χαϊδεμένος, τηλ.210 8970930).
Βάρη, 8/2/2007
-
00:08 Wall Street: Τεχνητή νοημοσύνη και ξερό ψωμί
-
00:07 Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
00:06 Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
00:05 Πικρή επέτειος για τον Τραμπ η εκλογή Μαμντάνι
-
00:05 Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
00:04 "Το Σπίτι μου, 3". Πώς θα μπορούσε να πετύχει, όταν τα πρώτα 2 απέτυχαν;
-
00:03 Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
00:02 Μονόδρομος το φορολογικό. Το αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση;
-
00:01 Butler: Ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για τον κλάδο της εστίασης
-
00:01 Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
"Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
Άλμα κοντά στο 2% για τον χρυσό με φόντο οικονομικές ανησυχίες και επιτόκια
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (90)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (51)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (34)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (25)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (23)
-
Μουντρούχα τέχνη (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Τραμπ: Η ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ ανακηρύσσεται "Εβδομάδα Αντικομμουνισμού" (6)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών (5)
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ