Συνεχης ενημερωση
Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. (ο "Προτείνων"), με έδρα το Δήμο Αμαρουσίου, οδός Μεγ. Αλεξάνδρου αριθμός 91, ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2007, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (η "Ε.Κ.") ενέκρινε το Πληροφοριακό Δελτίο (το "Πληροφοριακό Δελτίο") για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση (η "Δημόσια Πρόταση"), την οποία ο Προτείνων, στις 17 Ιανουαρίου 2007, απηύθυνε προς όλους τους κατόχους κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών (οι "Μέτοχοι" και οι "Μετοχές", αντίστοιχα) εκδόσεως της "ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ Α.Ε." (η "Εταιρία") αναφορικά με την αγορά του συνόλου των Μετοχών και, παράλληλα, ανακοίνωσε δια σχετικής καταχωρήσεως στο διαδικτυακό τόπο του Χρηματιστηρίου Αθηνών την 17η Ιανουαρίου 2007 και στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 17ης Ιανουαρίου 2007, το οποίο δημοσιεύθηκε την 18η Ιανουαρίου 2007.
Η ανακοίνωση αναρτήθηκε επίσης στο διαδικτυακό τόπο του Προτείνοντος, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του Ν. 3461/2006, την 17η Ιανουαρίου 2007. Ο Προτείνων προέβη σε αναθεώρηση του Προσφερόμενου Ανταλλάγματος την 23η Ιανουαρίου 2007, μέσω ανακοίνωσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών και δημοσίευσης της στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών της 23ης Ιανουαρίου 2007, το οποίο δημοσιεύτηκε την 24η Ιανουαρίου 2007. Η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Προτείνοντος, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 1 του Νόμου, από την 23η Ιανουαρίου 2007.
Πληροφοριακό Δελτίο
-
12:22 Θ. Τρύφων: Η στρατηγική αξία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας για την οικονομία - Επενδυτικό πλάνο 1,8 δισ. ευρώ έως και το 2028
-
12:18 Μ. Κατρίνης: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν δίνουν λύση στα προβλήματα των πολιτών
-
12:08 Ρωσία μετά τις απειλές Τραμπ: Οι κυρώσεις ποτέ δεν θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε πορεία
-
12:04 Αδ. Γεωργιάδης: Από το 2026 θα ενταχθούν στην κατηγορία για βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές
-
12:02 Η DKG Development ολοκλήρωσε έργα ανακατασκευής στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου
-
11:58 Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα θέλει να μειώσει φόρους - Είναι πλέον από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ
-
11:50 Καλάβρυτα: Συνελήφθη ηγούμενος μονής που προσπάθησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες
-
11:50 ΕΚΤ: Τέλος οι μειώσεις επιτοκίων; Πέντε ερωτήματα που απασχολούν τις αγορές εν όψει της συνεδρίασης της Πέμπτης
-
11:36 Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
11:36 Ιαπωνία: Πρώην ΥΠΕΞ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά την παραίτηση του Σιγκέρου Ισίμπα
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Το φορολογικό σύστημα ακυρώνει την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (50)
-
Και πάλι όλοι μαζί (11)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (8)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (7)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (7)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (5)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (5)
-
Live η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ - Κ. Πιερρακάκης: Μεταρρύθμιση για δημογραφικό και μεσαία τάξη - Κατάργηση προσωπικής διαφοράς και φοροελαφρύνσεις (4)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (4)
-
Όλα για την πολιτική... (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
