Συνεχης ενημερωση
Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επέκτασης των δραστηριοτήτων της εκτός συνόρων, η PROFILE συμμετέχει στην ετήσια διεθνή έκθεση εταιριών που παρέχουν τραπεζικά συστήματα MEFTEC, η οποία πραγματοποιείται στο Bahrain, Δευτέρα & Τρίτη 12-13 Φεβρουαρίου 2007.
Με την πρώτη παρουσία της στην ανωτέρω έκθεση η PROFILE στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση της τοπικής αγοράς για τις λύσεις και τα προϊόντα στα οποία ειδικεύεται η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια κατέχοντας ήδη ηγετική θέση στην περιοχή των Βαλκανίων.
Με διεθνές πελατολόγιο σε 10 χώρες (Βουλγαρία, Η.Α.Ε, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρουμανία, Πολωνία, κ.α.) η PROFILE έχει αναπτύξει εφαρμογές & λύσεις που επιτρέπουν σύνδεση με τα τοπικά χρηματιστήρια (π.χ. DIFX, DFM, ADSM - Dubai & Abu Dhabi) στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και την επεξεργασία τραπεζικών εντολών σε τοπικό νόμισμα.
Επίσης, η PROFILE κατανοώντας τις ανάγκες για εξειδικευμένες και ποιοτικές λύσεις τραπεζικού και επενδυτικού λογισμικού έχει αναπτύξει προσαρμοσμένες εφαρμογές στις απαιτήσεις των τραπεζών που εδρεύουν στις χώρες του Κόλπου και Μέσης Ανατολής.
Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να ενημερωθούν στο περίπτερο της PROFILE <Η4> στο εκθεσιακό κέντρο του Μπαχρέιν, για επενδυτικά προγράμματα, τραπεζικές εφαρμογές καθώς και για λύσεις διαχείρισης κινδύνου και κανονιστικής συμμόρφωσης.
Μεταξύ άλλων θα καλυφθούν οι περιοχές των Investment Management, Banking Solutions και Risk & Compliance. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα συστήματα της εταιρείας είναι πολυνομισματικά, πολυγλωσσικά και εύκολα παραμετροποιήσιμα στις ανάγκες των πιστωτικών ιδρυμάτων.
Η MEFTEC είναι η κορυφαία ετήσια εκδήλωση για την παρουσίαση χρηματοοικονομικής και τραπεζικής τεχνολογίας για την Μέση Ανατολή, Αφρική και Νότια Ασία με περισσότερες από 200 κορυφαίες εταιρείες παραγωγής χρηματοοικονομικού λογισμικού διεθνούς επιπέδου και 1500 επαγγελματίες επισκέπτες από των κλάδο του ΙΤ, Operations, κτλ. Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κεντρικής Τράπεζας του Bahrain.
Για την PROFILE
Η PROFILE Α.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, σε 3 ηπείρους, στον χρηματοοικονομικό και στον ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, μέσω δυο διακριτών επιχειρησιακών μονάδων με παρουσία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λευκωσία και το Βουκουρέστι. Συγκεκριμένα, η επιχειρησιακή μονάδα PROFILE Financial Solutions προσφέρει λύσεις στους τομείς του Core Βanking, Payment Systems, Treasury, Investment Management & Capital Markets, Risk Management, ALM, Basel II, Leasing, AMLF, e-banking, Market Data & Analytics και Shareholders Management. Η επιχειρησιακή μονάδα PROFILE Business Solutions παρέχει λύσεις πληροφορικής και ολοκλήρωσης συστημάτων στο χώρο του CRM & Operations, του e-Business, της ακτοπλοΐας-ναυτιλίας, των συνδυασμένων μεταφορών, του systems integration, του τουρισμού και της εκπαίδευσης.
-
13:56 Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2000 και μετά
-
13:47 Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη - Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Μαξίμου
-
13:31 Ουκρανία: Ρωσική επίθεση σε μονάδα παραγωγής ενέργειας στην περιφέρεια του Κιέβου
-
13:28 Ισραήλ: Προειδοποίηση για "τυφώνα" πληγμάτων εναντίον της Γάζας ώστε η Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους και να παραδοθεί
-
13:23 Γιατί οι αμερικανικές μετοχές μπορεί να γλιτώσουν φέτος την "κατάρα" του Σεπτεμβρίου - Τι δείχνει η ιστορία
-
13:22 Βρετανία: Κλειστό σήμερα το μετρό του Λονδίνου λόγω απεργιών
-
13:20 Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα για την πυρασφάλεια της αμαξοστοιχίας
-
13:16 Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
13:15 ΑΜΒΥΞ: Διεύρυνση στρατηγικής συνεργασίας με την William Grant & Sons
-
13:06 Σ. Φάμελλος: Η Θεσσαλονίκη απαιτεί ανάπτυξη και έργα και όχι εξαγγελίες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας και ΙΧ - Αναλυτικοί πίνακες
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (62)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (19)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (14)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (11)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (8)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας και ΙΧ - Αναλυτικοί πίνακες (7)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (7)
-
Γαλλία: Η ημέρα της κρίσης για τον Μπαϊρού - Απόψε η ψήφος εμπιστοσύνης στην Εθνοσυνέλευση (6)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
