Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 29-Ιαν-2007 13:06

    ΑΝΕΚ: Εισαγωγή προς διαπραγμάτευση νέων μετοχών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ανακοινώνεται από την εταιρεία ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. ότι η Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση και η Β΄΄ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Συνέλευση των μετόχων, που έλαβαν χώρα στις 5-11-2006 και 23-12-2006 αντίστοιχα, αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο και ταυτόχρονη ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με συμψηφισμό ζημιών που προέκυψαν από την προσαρμογή των οικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα κατά το ποσό των τριάντα ενός εκατομμυρίων πεντακοσίων τριάντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων σαράντα τριών και πενήντα λεπτών (ευρώ 31.533.443,50) με αύξηση και ταυτόχρονη ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά ευρώ 0,527841 αντίστοιχα.

    Μετά την ως άνω αύξηση και ταυτόχρονη ισόποση μείωση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας παραμένει τελικά αμετάβλητο και ανέρχεται στο ποσό των 59.740.441 ευρώ, διαιρούμενο σε 55.802.190 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές και σε 3.938.251 προνομιούχες ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές εκδόσεως 1990 και 1996, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ.

    Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ.Κ2-422/16-01-2007 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α. στη συνεδρίασή του της 26/01/2007 ενημερώθηκε για την αύξηση και ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας. Κατόπιν των ανωτέρω, από την 01/02/2007 οι μετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με την ίδια ονομαστική αξία 1 ευρώ ανά μετοχή.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 28210-24189, κα Μποτονάκη Κατερίνα)
     
     
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ