Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 25-Ιαν-2007 17:49

    Σωληνουργεία Κορίνθου: Νέα επένδυση 4 εκατ. ευρώ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η εταιρεία ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, υπό το πρίσμα ενίσχυσης της παρουσίας της στις εκτός Ελλάδος αγορές προγραμματίζει την υλοποίηση επένδυσης συνολικού ύψους 4 εκατ. ευρώ στις παραγωγικές εγκαταστάσεις που διαθέτει στη Θίσβη.

    Η επένδυση, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το 4ο τρίμηνο του 2007, αφορά στην αύξηση κατά 25% της παραγωγικής δυναμικότητας του εργοστασίου στον τομέα κατασκευής χαλυβδοσωλήνων μεγάλης διαμέτρου, ελικοειδούς ραφής.

    Με την ενίσχυση των όγκων παραγωγής αναμένεται να εξασφαλιστεί η κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για υψηλών τεχνικών προδιαγραφών σωλήνες μεταφοράς πετρελαίου και κυρίως φυσικού αερίου σε διεθνείς αγορές, όπως αυτές της Βορείου Αμερικής, της Βορείου Αφρικής και της Δυτικής Ευρώπης, όπου η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ έχει μακρόχρονη παρουσία.

    Με την εν λόγω επένδυση η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ενισχύει τη θέση της, σαν ένας από τους πλέον καινοτόμους και τεχνολογικά προηγμένους προμηθευτές της ενεργειακής βιομηχανίας, παγκοσμίως.
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ