Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας που συνήλθε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2007, στην έδρα της εταιρίας (Λυκοβρύσεως 7, Μεταμόρφωση Αττικής, 144 52) και ώρα 15:00μμ παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν εμπροθέσμως 5 μέτοχοι, κάτοχοι 6.703.650 μετοχών σε σύνολο μετοχών 9.526.700, ήτοι σύνολο μετοχών 6.703.650 που αντιστοιχεί σε ποσοστό 70,36 % του μετοχικού κεφαλαίου.
Οι αποφάσεις που λήφθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί είναι οι κάτωθι :
1. Έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό 5.525.486 ευρώ, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από το αποθεματικό "καταβληθέν διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" με αποτέλεσμα το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας το οποίο ανέρχεται σήμερα σε 5.906.554 ευρώ να αυξηθεί κατά ποσό 5.525.486 ευρώ και να ανέρχεται πλέον σε 11.432.040 ευρώ, με την έκδοση 19.053.400 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και έτσι ο συνολικός αριθμός των μετοχών να διαμορφώνεται πλέον από 9.526.700 κοινές ονομαστικές μετοχές σε 28.580.100 κοινές ονομαστικές μετοχές, με ταυτόχρονη μείωση της ονομαστικής αξίας από 0,62 ευρώ σε 0,40 ευρώ. Οι ως άνω 19.053.400 νέες μετοχές θα διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους της εταιρίας και θα αντιστοιχούν σε 2 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 1 παλαιά ονομαστική μετοχή.
2. Έγκριση της τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας από την κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, την αύξηση των μετοχών και την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.
3. Την έγκριση του ανασχεδιασμού των μακροπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεων της εταιρίας.
4. Ο Πρόεδρος της Γ.Σ., κ. Ευάγγελος Χαϊδάς, προέβη σε μια γενική ανασκόπηση της πορείας της εταιρίας και επισήμανε ότι η Διοίκηση της εταιρίας συνεχίζει την υλοποίηση της πολιτικής που έχει χαράξει, επιχειρώντας την ενίσχυση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων με ποιοτική αναβάθμιση των σχέσεων με την αγορά και τον πελάτη, έτσι ώστε να πολλαπλασιαστούν οι ευκαιρίες και οι προοπτικές για το μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση, υλοποιήθηκαν μέσα στην χρήση 2006, σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις με κυριότερη την πώληση του ποσοστού συμμετοχής της που κατείχε στην θυγατρική ΙΚΤΙΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. στην εταιρία LATIRUS ENTERPRISES LTD, καθώς και η εξαγορά της θυγατρικής εταιρίας VIS LAPIS ΕΠΕ (ποσοστό συμμετοχής 99,7%).
-
16:24 Θ. Πλεύρης: Το νέο μεταναστευτικό ν/σ δεν αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ήδη πάρει υπηκοότητα
-
16:15 Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
16:15 Παραιτήθηκε επίσημα ο Φρανσουά Μπαϊρού
-
16:11 Ισπανία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα των Iσραηλινών υπουργών Μπεν-Γκβιρ και Σμότριχ
-
16:09 Ισραήλ προς αμάχους: "Εκκενώστε άμεσα την Πόλη της Γάζας"
-
16:06 Κάθε Σάββατο η Αθήνα κινείται όλο το 24ωρο με Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία
-
16:00 Στα €31,3 δισ. οι δημόσιες επενδύσεις τη διετία 2025-2026
-
15:44 ΟΗΕ: Καλεί τις χώρες να παραμερίσουν την πολιτική καθώς αναζητούν $140 εκατ. για τους σεισμοπαθείς στο Αφγανιστάν
-
15:40 Η τουρκική BOTAS και η BP υπογράφουν τριετή συμφωνία για την προμήθεια LNG
-
15:35 Alpha Finance: Αναβαθμίζει τις τιμές στόχους των Τραπεζών
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (58)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (36)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (15)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (15)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (15)
-
Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (11)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (8)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
