Συνεχης ενημερωση
Η PROFILE, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού και η AiM Services, κορυφαία ΙΤ εταιρεία στην γαλλόφωνη Ελβετία ενδυναμώνουν τη συνεργασία τους με την από κοινού χορηγία του 17ου τραπεζικού συνεδρίου JSB-Unicore (Journée Solutions Bancaires), το οποίο πραγματοποιείται στις 7 Μαΐου από 08:00-15:00 στο Bâtiment des Forces Motrices (BFM) στη Γενεύη, της Ελβετίας. Η ημερίδα JSB έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία ετήσια συνάθροιση των χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων και εταιρειών τεχνολογίας της χώρας με εκατοντάδες συμμετοχές από τους επαγγελματίες του χώρου.
Επισφραγίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία του τελευταίου έτους, που είχε ως αποτέλεσμα την από κοινού εγκατάσταση λύσεως της PROFILE σε τοπική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων, η PROFILE και η AiM Services, (η οποία είναι πιστοποιημένη από την κρατική αρχή FINMA), συμμετέχουν στο 17ο JSB παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους για την Ελβετική αγορά, στο περίπτερο 6. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσουν σύντομη παρουσίαση στο «cercle de rencontres» (CDR 1 at 12:00) με τίτλο «The new technology wave at the service of IAMs and Private Banks». Στην εν λόγω παρουσίαση τόσο η PROFILE όσο και η AiM Services θα ενημερώσουν τους επαγγελματίες επισκέπτες καθώς και τον τοπικό τύπο για την συνδυασμένη πρότασή τους που αφορά την χρήση ευέλικτων και ασφαλών λύσεων διαχείρισης επενδύσεων, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
Συγκεκριμένα, η λύση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις νέες λειτουργικότητες του Mobius Wealth – το ανεξάρτητο σύστημα διαχείρισης επενδύσεων από smartphone/tablets, την προσφερόμενη υποδομή υποστήριξης για την Ελβετική αγορά από την AiM καθώς και τη νέα λύση cloud (private cloud) που υποστηρίζεται πλήρως από την AiM Services, παρέχοντας απόλυτη συμμόρφωση στις τοπικές κανονιστικές οδηγίες αλλά και διασφάλιση των δεδομένων.
Οι προσφερόμενες λύσεις διαθέτουν σημαντικά εμπλουτισμένες δυνατότητες που ανταποκρίνονται στις τοπικές απαιτήσεις ενώ η καινοτομική προσέγγιση βασισμένη σε cloud (private cloud) τεχνολογία διευκολύνει και βελτιώνει τις εργασίες των IAMs και Private Banks, εφόσον επιτρέπει διασύνδεση με οποιονδήποτε custodian καθώς και βέλτιστη διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.
-
11:44 Bloomberg: Οι κεντρικές τράπεζες θα εκδώσουν κοινή δήλωση αλληλεγγύης προς τον Πάουελ
-
11:40 Απάντηση Οικουμενικού Πατριαρχείου σε Μόσχα: Ευφάνταστα σενάρια και ψευδείς ειδήσεις όσα αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες
-
11:21 Ανάλυση EY - Parthenon: Ελαφρά επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας το 2026, με αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα
-
11:20 Euroxx: Bullish για την Ελλάδα και το Χρηματιστήριο Αθηνών το 2026 – Τα 8 top picks
-
11:12 Κ. Χατζηδάκης: Νέες μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ
-
11:12 Η δύναμη της σωστής επιλογής
-
11:10 Τι απαντά η ΑΑΔΕ για την παραίτηση της ελεγκτικής εταιρίας του ΟΠΕΚΕΠΕ
-
11:08 Η "ιστορική" παρουσία αμερικανικών δυνάμεων στη Γερμανία
-
11:08 Χρηματιστήριο: Ισορροπία δυνάμεων με επιλεκτικές κινήσεις
-
11:02 Ουκρανία: Η Ρωσία εκτόξευσε 293 drones και 18 πυραύλους - Πλήγμα σε ρωσικό εργοστάσιο που κατασκευάζει drones στην περιφέρεια Ροστόφ
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα
-
Δημοσκόπηση Interview: Δεύτερο κόμμα η Καρυστιανού και τέταρτος ο Τσίπρας σε περίπτωση καθόδου στις εκλογές - Τι ποσοστά θα λάμβαναν
-
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τις προβλέψεις
-
Μπορούμε καλύτερα
-
Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές
-
Ελληνική Ζύμη (Vivartia): Η εξαγορά που πέρασε στα "ψιλά", το ταμείο του 2025 και το νέο βήμα του Μ. Αραμπατζή
-
Κλειδί για τις νέες μειώσεις φόρων η πάταξη της φοροδιαφυγής - Τα νέα εργαλεία
-
Metlen: Τι κερδίζει με την εξαγορά της μονάδας της NK Trailers στον Βόλο
-
Ηρεμία πριν από τη γεωπολιτική καταιγίδα;
-
Σύνδικος πτώχευσης στην Τσάνταλης – Πόσο αποτιμά ο Ηλ. Γεωργιάδης αμπελώνες και brands
-
Μπορούμε καλύτερα (31)
-
Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: Τα οφέλη για την Ελλάδα - Δυνατότητες ανάπτυξης για ελληνικές εξαγωγές και μηχανισμοί προστασίας αγροτών (25)
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα (20)
-
Ελληνική Οικονομία: Με Σχέδιο, Αξιοπιστία και Εξωστρέφεια (11)
-
Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών: Έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την προεδρία η Μ. Καρυστιανού - "Δεν θα γίνουμε όχημα προσωπικών φιλοδοξιών" (9)
-
Κλειδί για τις νέες μειώσεις φόρων η πάταξη της φοροδιαφυγής - Τα νέα εργαλεία (9)
-
Τραμπ: Επιπρόσθετοι δασμοί 25% σε κάθε χώρα που έχει δοσοληψίες με το Ιράν (8)
-
Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές (6)
-
Άρχισαν τα όργανα για το κόμμα Καρυστιανού- Γιατί αφορά και τον Τσίπρα (5)
-
Δημοσκόπηση Interview: Δεύτερο κόμμα η Καρυστιανού και τέταρτος ο Τσίπρας σε περίπτωση καθόδου στις εκλογές - Τι ποσοστά θα λάμβαναν (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ