Συνεχης ενημερωση
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρία) ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 24η Ιανουαρίου 2007 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων εννιακοσίων δέκα τεσσάρων (1.375.914) νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της Εταιρίας, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των εξακοσίων ογδόντα επτά χιλιάδων και εννιακοσίων πενήντα επτά ευρώ (Euro687.957), λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options) από το προσωπικό της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών.
Το μετοχικό κεφάλαιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέρχεται πλέον σε Euro 121.033.958 διαιρούμενο σε 242.067.916 κοινές ανώνυμες μετοχές ονομαστικής αξίας Euro0,50 εκάστη.
Συγκεκριμένα οι ανωτέρω 1.375.914 νέες μετοχές διατέθηκαν σε συνολικά εκατόν είκοσι έξι (126) άτομα.
Σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ., η τιμή διάθεσης ισούται με την μέση τιμή κλεισίματος της μετοχής της Εταιρείας στο Χ.Α. κατά την περίοδο των 10 τελευταίων εργάσιμων ημερών πριν από την ημερομηνία της συνεδρίαση του Δ.Σ. στην οποία χορηγήθηκαν τα δικαιώματα προαιρέσεως στους δικαιούχους.
Η ανωτέρω αύξηση, που δεν αποτελεί τροποποίηση του καταστατικού, πιστοποιήθηκε από το Δ.Σ. της Εταιρίας στις 20 Δεκεμβρίου 2006, σε εφαρμογή των αποφάσεων των ως άνω Γενικών Συνελεύσεων και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και καταχωρήθηκε στο Μ.Α.Ε. με την υπ΄΄ αριθμ. Κ2-18168 απόφασης της 27ης Δεκεμβρίου 2006.
Το Δ.Σ. του Χ.Α. κατά την συνεδρίασή του της Πέμπτης 18ης Ιανουαρίου 2007 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω ενός εκατομμυρίου τριακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων εννιακοσίων δέκα τεσσάρων (1.375.914) νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της Εταιρίας.
Με απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρίας ορίστηκε ότι οι ανωτέρω νέες μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. από την Τετάρτη 24η Ιανουαρίου 2007. Οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί από την ίδια ημερομηνία στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.). H τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α., θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα πληροφοριακά έντυπα του άρθρου 4 του Ν. 3401/2005 από την Πέμπτη 14η Δεκεμβρίου 2006 από τα γραφεία της Εταιρίας στη Φραγκοκλησσιάς 9, Μαρούσι και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Εταιρίας www.coca-colahbc.com.
-
16:00 Χωρίς μέτρα για το ενεργειακό της βιομηχανίας κλείνει το 2025
-
15:38 Ζελένσκι: Εδαφικό και εγγυήσεις ασφαλείας στην ατζέντα της συνάντησης με τον Τραμπ
-
15:12 Ισραήλ: Ο στρατός βομβάρδισε στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
-
14:47 Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο - 15 τραυματίες
-
14:31 Η Ρωσία σχεδόν διπλασιάζει τις εξαγωγές υγραερίου προς την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν φέτος, σύμφωνα με πηγές
-
14:14 Αίγιο: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε βάρος πολιτών, προσποιούμενη υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
-
13:56 Σήμα Πούτιν προς ΗΠΑ για την Ουκρανία – "Συνεχίζεται ο διάλογος"
-
13:38 Η Κίνα επιβάλλει κυρώσεις σε αμερικανικές εταιρείες - Μήνυμα δυσαρέσκειας για τις πωλήσεις όπλων στην Ταϊβάν
-
13:21 Ρούτε: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη
-
13:00 Απάντηση Δένδια στο τουρκικό ΥΠΑΜ: Η Ελλάδα δεν απειλεί – Είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς
-
Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ
-
Ντέμης Χασάμπης: Τι ετοιμάζει ο Ελληνοκύπριος "σκακιστής" της τεχνητής νοημοσύνης στην Google
-
Σπάνε τα κοντέρ "Ελ. Βενιζέλος" και περιφερειακά αεροδρόμια
-
Ξεπέρασε τα 75 δολάρια το ασήμι - Νέο ρεκόρ και για τον χρυσό
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (13)
-
ΗΠΑ: Βομβαρδισμοί στη Νιγηρία κατά του Ισλαμικού Κράτους - "Θα υπάρξουν κι άλλοι αν δεν σταματήσει η σφαγή των χριστιανών", λέει ο Τραμπ (8)
-
Kommersant: Ο Πούτιν αφήνει ανοιχτό το σενάριο ανταλλαγής εδαφών - Αλλά θέλει ολόκληρο το Ντονμπάς (7)
-
Ποια ταμεία δίνουν τα υψηλότερα εφάπαξ - Πού κυμαίνονται τα ποσά για τους ασφαλισμένους του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ (6)
-
Tι φέρνει το 2026 στους ελεύθερους επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές (6)
-
Simpas: Κουφώματα από τα Γιάννενα στο σαλέ της Jennifer Lopez στη Μοντάνα και στην έπαυλη του ιδιοκτήτη της Dell (5)
-
Ζελένσκι: Πολλά μπορούν να αποφασιστούν πριν από την Πρωτοχρονιά - Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον (4)
-
Το σχέδιο για τη μείωση της γραφειοκρατίας (2)
-
Απάντηση Δένδια στο τουρκικό ΥΠΑΜ: Η Ελλάδα δεν απειλεί – Είναι απολύτως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα (1)
-
Τουρκία: Χρηματοδότηση $9 δισ. από τη Ρωσία για τον πυρηνικό σταθμό Ακκούγιου (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ