Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΕ πληροφορεί το επενδυτικό κοινό ότι στην από 17-01-2007 συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου αποφασίστηκε η συμμετοχή της εταιρείας στη σύσταση νέας εταιρείας.
Ειδικότερα, η ημετέρα εταιρεία αποφάσισε να συμμετάσχει στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΔΙΑΝΟΜΗΣ) ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με διακριτικό τίτλο DIGITAL AGE DISTRIBUTION ή και με οποιαδήποτε άλλη επωνυμία, με έδρα το Δήμο Αμαρουσίου, και σκοπό, μεταξύ των άλλων την ανάπτυξη, παροχή και διάθεση υπηρεσιών προηγμένων ηλεκτρονικών πολυμεσικών εφαρμογών (εικόνας, ήχου και δεδομένων) προς τελικούς χρήστες (ιδιώτες, επιχειρήσεις,, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου ως και Δημόσιες Υπηρεσίες) - δια μέσου κάθε μορφής τηλεπικοινωνιακού δικτύου (συμπεριλαμβανομένων των επίγειων, δορυφορικών, καλωδιακών, γραμμών DSL, προηγμένων ευρυζωνικών ζωνών, διαδικτύου κλπ) - σε διάφορους τομείς, και με οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς, με χρονική διάρκεια 50 έτη, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο από Ευρώ διακόσιες χιλιάδες (Euro 200.000) διαιρούμενο σε εκατό χιλιάδες (100.000) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας ΕΥΡΩ δύο (Euro 2) η κάθε μία.
Στην ως ανω εταιρεία θα συμμετέχουν: (α) η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε. κατά ποσοστό 40% (β) η REAL CONSULTING AND OPERATION ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά ποσοστό 25%, και (γ) η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ανώνυμη Εταιρεία κατά ποσοστό 35%.
-
00:08 Ελλάδα & ΗΠΑ σε μια νέα εποχή στρατηγικής οικονομικής ασφάλειας και τεχνολογικής συνεργασίας
-
00:07 Η τράπεζα με το μικρότερο NPE στην Ευρωζώνη και τη μεγαλύτερη απόδοση προς τους μετόχους
-
00:06 Ο θυμωμένος Αντώνης Σαμαράς
-
00:05 AI στο HR: Η νέα εξίσωση παραγωγικότητας και εμπιστοσύνης
-
00:05 Κρατικές ενισχύσεις: Ο Έλληνας επιχειρηματίας και η προβληματικότητα (της προβληματικότητας)
-
00:04 Το Νόμπελ Οικονομίας και η Νότια Κορέα δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση
-
00:03 Το στίγμα του Θηρίου
-
00:02 Το κράτος χρωστάει σε ιδιώτες €4 δισ. Ε, και;
-
00:01 Μπάµπης Κωστούλας: Από την Αγία Άννα Βόλου στην Premier League
-
00:01 Μπορεί ο Τραμπ να λύσει το Κυπριακό;
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Πώς μια επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο ανατινάζει τις σχέσεις ΕΕ - Κίνας
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Πλειστηριασμοί: Νέο σφυρί για τις εγκαταστάσεις της MLS Πληροφορική – Η άνοδος και η πτώση
-
"Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα" ο Ορμπάν υπό τον φόβο εκλογικής ήττας - Αυξάνει το έλλειμμα, φορολογεί τις τράπεζες
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (153)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (57)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (35)
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος (34)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (13)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (10)
-
COVID: Σαφέστερη εικόνα των μακροχρόνιων επιπτώσεων (10)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (8)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (7)
-
Ν. Καραχάλιος για κόμμα Καρυστιανού: "Ήταν έτοιμο, θα κάναμε ανακοινώσεις στις 24 Ιουλίου στα Χανιά" (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ