Συνεχης ενημερωση
Ο Κύκλος Εργασιών του Ομίλου Βογιατζόγλου Systems AE για την χρήση 2014 διαμορφώθηκε στα 18.924 χιλ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 10,06% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση 2013 (17.193 χιλ. ευρώ). Τα Μικτά Κέρδη έφτασαν τα 6.352 χιλ. ευρώ αυξημένα κατά 5,85% έναντι της προηγούμενης χρήσης 2013 (6.001 χιλ. ευρώ). Τα Κέρδη Προ Φόρων, Χρηματοδοτικών, Επενδυτικών Αποτελεσμάτων και Αποσβέσεων (EBITDA) έκλεισαν στις 433 χιλ. ευρώ (740 χιλ. ευρώ το 2013).
Τα αποτελέσματα προ φόρων εμφάνισαν κέρδη ύψους 48 χιλ. ευρώ (ζημίες ύψους 2.029 χιλ. ευρώ το 2013), ενώ τα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας εμφάνισαν κέρδη ύψους 134 χιλ. ευρώ (έναντι ζημιών ύψους 2.441 χιλ. ευρώ το 2013).
Ο Κύκλος Εργασιών της Μητρικής εταιρείας διαμορφώθηκε στα 15.086 χιλ. ευρώ έναντι 13.337 χιλ. ευρώ την προηγούμενη χρήση αυξημένος κατά 13,11%. Τα Μικτά Κέρδη έκλεισαν στα 5.179 χιλ. ευρώ αυξημένα κατά 9,13% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση 2013 (4.746 χιλ. ευρώ). Τα Αποτελέσματα Προ Φόρων, Χρηματοδοτικών, Επενδυτικών Αποτελεσμάτων και Αποσβέσεων εμφάνισαν κέρδη ύψους 292 χιλ. ευρώ (κέρδη ύψους 544 χιλ. ευρώ το 2013). Τα αποτελέσματα προ φόρων της μητρικής εμφάνισαν κέρδη ύψους 93 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών ύψους 1.887 χιλ. ευρώ το 2013, ενώ τα αποτελέσματα μετά την πρόβλεψη για φόρους εισοδήματος της Μητρικής παρουσίασαν κέρδη ύψους 217 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών ύψους 2.262 την χρήση του 2013. Τα κέρδη μετά από φόρους ανά μετοχή για την εταιρεία διαμορφώνονται σε 0,0343 Ευρώ.
Παρά την συνεχιζόμενη ύφεση στην χώρα μας και την παρατεταμένη οικονομική κρίση η χρήση του 2014 ήταν θετική για τα αποτελέσματα του Ομίλου μας, που δραστηριοποιείται στο λιανικό και το χονδρικό εμπόριο, εμφανίζοντας κέρδη μετά από φόρους ύψους 134 χιλ. Ευρώ και αύξηση του Κύκλου Εργασιών της τάξεως 10,06%.
Εντός του πρώτου τριμήνου πραγματοποιήθηκαν οι πωλήσεις των Ακινήτων της εταιρείας στα Οινόφυτα Βοιωτίας και στην Σίνδο Θεσσαλονίκης ενισχύοντας την ρευστότητα της εταιρείας και μειώνοντας σημαντικά τις δανειακές υποχρεώσεις της.
Η υγιής Καθαρή θέση του Ομίλου, η μικρή εξάρτηση από δανεικά βάρη σε συνδυασμό με την θετική ρευστότητα εξασφαλίζουν στον Όμιλο την απρόσκοπτη λειτουργία και κάλυψη όλων των λειτουργικών εξόδων που απαιτούνται για την επίτευξη των σκοπών της.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Ετήσια Οικονομικά αποτελέσματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της εταιρίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.vogiatzoglou.gr.
-
09:13 Ισραήλ: Ο Μπεν Γκβιρ απορρίπτει διαταγή της δικαιοσύνης να τρέφονται καλύτερα οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι - "Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των εχθρών μας" λέει ο Νετανιάχου
-
09:08 Πυρηνικά Ιράν: Συνάντηση Αραγτσί - Γκρόσι στην Αίγυπτο
-
09:04 Μαδούρο: "Διέταξα την ανάπτυξη 25.000 ανδρών και γυναικών" στα σύνορα
-
09:00 Συνάντηση Αμπάς - Στάρμερ στο Λονδίνο
-
08:54 Ταϊλάνδη: Ένα χρόνο στη φυλακή πρέπει να εκτίσει ο μεγιστάνας, πρώην πρωθυπουργός, Τακσίν Σιναουάτρα
-
08:49 Εντολή εκκένωσης της πόλης της Γάζας εξέδωσε ο στρατός του Ισραήλ εν όψει νέας επιχείρησης
-
08:45 Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: "Πράγματα λιγότερο σοβαρά που γίνονται στο σπίτι, τα λένε εγκλήματα"
-
08:41 Μεικτές τάσεις στην Ασία εν αναμονή Fed και διαδόχου Ισίμπα στην Ιαπωνία
-
08:40 Νορβηγία: Προς δεύτερη θητεία οδεύει ο πρωθυπουργός Γκαρ Στέρε - Η συμμαχία των Εργατικών κερδίζει τις εκλογές
-
08:36 Ένας νεκρός στο Σότσι της Ρωσίας σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (4)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (3)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (1)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (1)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (1)
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο" (1)
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
