Συνεχης ενημερωση
Η θυγατρική της INTRALOT στην Πολωνία, Totolotek, η κορυφαία και μακροβιότερη εταιρεία στοιχηματισμού στη χώρα, έλαβε την πιστοποίηση για το Υπεύθυνο Παιχνίδι από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών (European Lotteries).
Οι συντονισμένες προσπάθειες των εταιρειών του Ομίλου INTRALOT παγκοσμίως και η αποτελεσματική εφαρμογή τόσο των προτύπων του κλάδου, όσο και των αρχών που διέπουν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, οδήγησαν στην απόκτηση της πιστοποίησης, η οποία επιβεβαιώνει τη συμμόρφωση με το διεθνές κανονιστικό πλαίσιο Υπεύθυνου Παιχνιδιού, όπως αυτό ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών.
Για την πιστοποίηση ακολουθήθηκε η διαδικασία αξιολόγησης από διεθνή εταιρεία ελέγχων, η οποία πιστοποίησε ότι η θυγατρική της INTRALOT, Totolotek, συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του τίτλου και στα 11 σημεία ελέγχου που έχουν θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών.
Ο κ. Adam Lamentowicz, Πρόεδρος της Totolotek, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτήν την πολύ σημαντική διάκριση, η οποία επιβραβεύει την προσπάθειά μας και αυξάνει την ανταγωνιστικότητα του Ομίλου παγκοσμίως. Δεσμευόμαστε να προάγουμε περαιτέρω τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, προάγοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και παράγοντας αξία για τους πελάτες μας αλλά και την κοινωνία γενικότερα».
Ο κύριος Friedrich Stickler, Πρόεδρος της European Lotteries, σχολίασε: «Η διάκριση της Totolotek με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Γνωρίζω ότι είναι αποτέλεσμα σημαντικής δουλειάς, ενέργειας και ενθουσιασμού από πλευράς της διοίκησης της εταιρείας, του τμήματος του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και όλων των συνεργαζόμενων μερών, οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι νιώθουν υπερηφάνεια για αυτό το επίτευγμα».
Σε συνέχεια του προγράμματος Υπεύθυνου Παιχνιδιού που υλοποίησε η εταιρεία, η Totolotek θα εξακολουθήσει να αναπτύσσει και να βελτιώνει το πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λοταριών. Η επίσημη τελετή απονομής της πιστοποίησης θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της European Lotteries στο Όσλο τον Ιούνιο του 2015.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών είναι ο κορυφαίος οργανισμός με όραμα τη μεγιστοποίηση τόσο των συμφερόντων των λοτταριών που είναι κρατικά αδειοδοτημένες στη χώρα τους, όσο και της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.
-
00:05 Η Τεχνητή Νοημοσύνη κηρύσσει πόλεμο στους υπαλλήλους - και δεν θα έχει καλή κατάληξη
-
00:05 Μουντρούχα τέχνη
-
00:05 Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
00:04 Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος. Και οι χρεοκοπίες του(ς)
-
00:03 Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση
-
00:02 Ξανά σαρίκια και κελεμπίες;
-
00:01 Ιωάννης Αλεξόπουλος: Πώς μπορεί να µειωθεί δραστικά η πολυπλοκότητα και το κόστος των διαστηµικών αποστολών
-
00:01 Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity"
-
09/11 Βέλγιο: Εντοπίστηκαν 3 drones πάνω από τον πυρηνικό σταθμό Doel
-
09/11 Όρμπαν: Η Ουγγαρία σύναψε συμφωνία "οικονομικής ασπίδας" με την Ουάσινγκτον
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια
-
Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με Καρούζο, Έδραση - Ψαλλίδας, βιομηχανικά ακίνητα και ξενοδοχεία
-
Η Ελλάδα στο top 10 των προορισμών που θέλουν να επισκεφτούν οι Ευρωπαίοι το χειμώνα
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού"
-
Νέα ρεκόρ στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Στο ιστορικό υψηλό των 5,7 δισ. ευρώ εκτιμώνται τα μερίσματα των εισηγμένων
-
Ξεκινά ο οδικός άξονας "Ιωάννινα – Κακαβιά"
-
Ορθάνοιχτο ενδεχόμενο για νέο κόμμα από Α. Σαμαρά - "Η ΝΔ έχει μεταλλαχθεί και πλέον δεν αρέσει" (46)
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ (41)
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες (33)
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους (20)
-
Στις 3 η συνέντευξη του Α. Σαμαρά στον Αντέννα: "Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα (19)
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού" (15)
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής (11)
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια (11)
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (7)
-
Βρετανία: Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του BBC μετά τις επικρίσεις για "μονταζιέρα" σε ομιλία του Τραμπ (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ