Συνεχης ενημερωση
Η KLEEMANN HELLAS Α.Β.Ε.Ε ανακοινώνει, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου και στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2015:
-Οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις 2014 και το σχετικό Δελτίο Τύπου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.kleemann.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Δευτέρας, 30 Μαρτίου 2015.
-Οι Οικονομικές Καταστάσεις τριμήνου και το σχετικό Δελτίο Τύπου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.kleemann.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Πέμπτης, 28 Μαΐου 2015.
-Ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου που εγκρίθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση στις 04/02/15 ορίσθηκε η Τρίτη 31 Μαρτίου 2015.
-Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος ¶υλων Τίτλων της Εταιρείας την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015.
-Η πληρωμή του θα ξεκινήσει την Τρίτη 7 Απριλίου 2015 και θα γίνει μέσω της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
-Οι Οικονομικές Καταστάσεις εξαμήνου και το σχετικό Δελτίο Τύπου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.kleemann.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Παρασκευής, 28 Αυγούστου 2015.
-Οι Οικονομικές Καταστάσεις εννεαμήνου και το σχετικό Δελτίο Τύπου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.kleemann.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Παρασκευής, 27 Νοεμβρίου 2015.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.
-
21:48 Κοντά στα ιστορικά υψηλά ο χρυσός με το βλέμμα στα επιτόκια της Fed
-
21:47 Πρωθυπουργός Κατάρ: "Κρατική τρομοκρατία" η επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα - Θα υπάρξει απάντηση
-
21:36 Ρωσία: Χρησιμοποίησε drones - "δολώματα" για να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας; Τι γνωρίζουμε για τα Gerbera
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
20:30 Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων - Τι δείχνει το euribor
-
20:29 Κ. Μητσοτάκης: Το Final 4 επιστρέφει στην Ελλάδα - Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησής μας
-
20:24 Ματαρέλα για ένταση ΝΑΤΟ-Ρωσίας: "Κίνδυνος να εισέλθουμε σε σύρραξη ασύλληπτων διαστάσεων"
-
20:21 Η Γαλλία σε αναβρασμό
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (181)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (41)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
