Συνεχης ενημερωση
Η ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. σε συνέχεια της υπ΄΄ αριθμ. Πρωτ. 455/4-1-2007 Ανακοίνωσής της, και σε απάντηση της υπ΄΄ αριθμ. Πρωτ.62/5-1-2007 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το άρθρο της εφημερίδας "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ" στις 3/1/2007 που αφορούσε την υπογραφή της σύμβασης για τη μακροχρόνια μίσθωση της εγκατάστασης Κανοε Καγιάκ Σλάλομ, γνωστοποιεί ότι η Ένωση Εταιριών ΓΕΚ - J&P Αβαξ - ΒΙΟΤΕΡ - Corfu Waterpark με διακριτικό τίτλο "Πάρκα Αναψυχής και Αθλητισμού Ελληνικού", στην οποία συμμετέχει κάθε εταιρία με ποσοστό 25%, υπέγραψε την 04/01/2007 με την εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε., τη σύμβαση της μακροχρόνιας μίσθωσης της εγκατάστασης Σλάλομ Κανόε Καγιάκ στο Ελληνικό. Η συνολική διάρκεια της εκμίσθωσης ανέρχεται σε τριάντα έτη. Το ετήσιο μίθωμα ανέρχεται σε 3.500.000 ευρώ, το οποίο αναπροσαρμοζόμενο ετησίως θα φθάσει σε 4.618.176 ευρώ στο 15ο έτος της σύμβασης, ενώ το συνολικό τίμημα που θα καταβληθεί στα Ολυμπιακά Ακίνητα θα ανέλθει στο ποσό των 129.799.594 ευρώ.
-
14:48 Η Γερμανία καταγράφει όλους τους χώρους - καταφύγια πολέμου
-
14:41 Πληρωμές 487,9 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ σε 485.896 δικαιούχους
-
14:35 Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία
-
14:27 Αύξηση των ασφαλισμένων κατοικιών λόγω έκπτωσης ΕΝΦΙΑ - Βουτιά στις αποζημιώσεις
-
14:27 Μακελειό στο Σίδνεϊ: Η οικογένεια του δράστη στην Ινδία είχε άγνοια για τη ριζοσπαστικοποίησή του
-
14:23 Θ. Κοντογεώργης για αγρότες: Η κυβέρνηση έκανε σημαντικά βήματα, ελπίζουμε σε διάλογο και εκτόνωση μέσα στην εβδομάδα
-
14:15 Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: Καταδίκασε τη Ρωσία για καταστολή οργανώσεων που συνδέονταν με τον Ναβάλνι
-
14:11 Ο Μερτς ως Μάο, ο Τραμπ ως Χρουστσόφ
-
13:56 ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά
-
13:51 BBC: Θα αντιπαλέψει την αγωγή του Τραμπ για δυσφήμηση
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (63)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (30)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (21)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (18)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (12)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (10)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ