Συνεχης ενημερωση
Στις 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Ναυτιλιακό Forum με θέμα «Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ελληνικής Ναυτιλίας στο παγκόσμιο εμπόριο και η προσφορά της στην Ελληνική Οικονομία» που διοργανώθηκε από την εφημερίδα «Ναυτεμπορική», στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη. Εξέχοντες εκπρόσωποι της ναυτιλίας, αλλά και της οικονομίας και της πολιτικής, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν με παρουσιάσεις και συζητήσεις, που έδωσαν το έναυσμα για διάλογο καθόλη τη διάρκεια των εργασιών του Forum.
Στο 1ο Ναυτιλιακό Forum, συμμετείχε και η Space Hellas με την παρουσίαση «Καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και για τη Ναυτιλία» του Δρ. Ιωάννη Μερτζάνη, εκτελεστικού αντιπροέδρου της εταιρείας. Στην παρουσίασή του, αλλά και στο πάνελ που ακολούθησε, ο Δρ. Μερτζάνης εστίασε στο μοντέλο ανάπτυξης του Hybrid Cloud και στα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στη Ναυτιλία με τη σύγκλιση των τεχνολογιών, τη διαλειτουργικότητα των συστημάτων και τη συνδεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο από πολλαπλά σημεία πρόσβασης και τη χρήση διαφορετικών συσκευών.
Η SPACE HELLAS πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως «Enterprise Partner Microsoft Αzure», γεγονός που της επιτρέπει να πρωτοπορεί προσφέροντας το πιο ευέλικτο μοντέλο υπηρεσιών Cloud. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης με τη χρήση του παγκοσμίου MPLS δικτύου της British Telecom, της οποίας είναι επίσημος συνεργάτης για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να παρέχει τις υπηρεσίες της Microsoft Αzure με τον πιο αξιόπιστο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο.
Η Space Hellas παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, τόσο σε εθνικό όσο σε διεθνές επίπεδο, πλαισιωμένες από μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στον χώρο του ICT.
-
14:06 Στη Γαλλία το "μαύρο κουτί" του μοιραίου Falcon με τον αρχηγό του στρατού της Λιβύης
-
13:49 Η Μόσχα παρουσίασε πρόταση στο Παρίσι σχετικά με τον φυλακισμένο στην Ρωσία Γάλλο ερευνητή Λοράν Βινατιέ
-
13:16 Νόβακ: Οι κυρώσεις καθυστερούν τα σχέδια της Ρωσίας για τριπλασιασμό της παραγωγής LNG
-
13:06 Ευχές Πούτιν στον Τραμπ για τα Χριστούγεννα - Δεν έχει προγραμματιστεί επικοινωνία
-
12:47 Θρίλερ με την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ποροΐων - Κανένα ίχνος του δύο ημέρες μετά
-
12:26 Ουκρανικά drones έπληξαν εγκαταστάσεις πετρελαίου και αερίου στη Ρωσία
-
12:06 "Χριστουγεννιάτικη εκεχειρία" στα μπλόκα - Ελεύθεροι οι δρόμοι, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία
-
12:00 Το πορτοφόλι των ξένων τουριστών ήταν φέτος μεγαλύτερο
-
11:40 Bloomberg: Η Κίνα συνεχίζει να περιορίζει τις εξαγωγές σπάνιων γαιών παρά τη συμφωνία Τραμπ - Σι
-
11:22 Ν. Χαρδαλιάς: Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας
-
Μερίδια προμηθευτών: Κάτω από το 50% η ΔΕΗ – Άνοδος για Metlen, στο 15% ΗΡΩΝ–NRG
-
Τα 13 μεγάλα επιχειρηματικά deals του νέου έτους
-
Κερδίζεις συχνά και παρ’ όλα αυτά χάνεις; Δες πού βρίσκεται το πρόβλημα
-
Η τηλεργασία παράγει εκτελεστές - Το γραφείο διαμορφώνει ηγέτες
-
Η "ακτινογραφία" των τριών: Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Ζελένσκι: Ευχόμαστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης ο Πούτιν για να έλθει ειρήνη
-
Ποδόσφαιρο-Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
-
ΟΣΥ: Η αναζήτηση οδηγών στα λεωφορεία γίνεται… μαραθώνιος
-
All-in στον ευρωπαϊκό εθνικισμό οι ΗΠΑ του Τραμπ
-
Το κινεζικό γουάν ενισχύεται πάνω από το ψυχολογικό φράγμα του 7 προς 1 με το δολάριο
-
Η τηλεργασία παράγει εκτελεστές - Το γραφείο διαμορφώνει ηγέτες (13)
-
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Ζελένσκι: Ευχόμαστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης ο Πούτιν για να έλθει ειρήνη (12)
-
Η "ακτινογραφία" των τριών: Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς (10)
-
Φτιάχνεται αυτός ο κόσμος; (8)
-
Κερδίζεις συχνά και παρ’ όλα αυτά χάνεις; Δες πού βρίσκεται το πρόβλημα (4)
-
ΟΣΥ: Η αναζήτηση οδηγών στα λεωφορεία γίνεται… μαραθώνιος (3)
-
DW: Ποιος είναι ο ισχυρότερος Αμερικανός στον πλανήτη; (2)
-
Ο Τραμπ εύχεται "ευτυχισμένα Χριστούγεννα" σε όλους, "συμπεριλαμβανομένων των αποβρασμάτων της ριζοσπαστικής Αριστεράς" (1)
-
Μερίδια προμηθευτών: Κάτω από το 50% η ΔΕΗ – Άνοδος για Metlen, στο 15% ΗΡΩΝ–NRG (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ