Συνεχης ενημερωση
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕ (η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο μέτοχος κος Τρύφωνας Αλευρίτης δήλωσε σήμερα 22-1-2015 ότι το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κατήλθε του 5%. Ειδικότερα ο ως άνω μέτοχος, ο οποίος κατείχε 1.539.207 ονομαστικές μετοχές της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 5,03%, δηλωσε σήμερα οτι απο 21-1-2015 κατέχει πλέον συνολικά πεντακόσιες είκοσι εννέα (529) ονομαστικές μετοχές της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και δη α) άμεσα διακόσιες είκοσι εννέα (229) μετοχές και β) έμμεσα τριακόσιες (300) μετοχές μέσω της ελεγχόμενης από αυτόν εταιριας «TILEFOS LTD» . Η ως άνω ελεγχόμενη εταιρία TILEFOS LTD την 21.1.2015 πούλησε ένα εκατομμύριο πεντακόσιες τριάντα οκτώ χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα οκτώ (1.538.678) ονομαστικές μετοχές (ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 5,028% ) απο τις ένα εκατομμύριο πεντακόσιες τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιες εβδομήντα οκτώ (1.538.978) ονομαστικές μετοχές που κατείχε (ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 5,029% )
Επομένως το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατεχει πλέον ο άνω μέτοχος ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΥΡΙΤΗΣ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ απο τις 21.1.2015 κατήλθε στο 0,00001%.
Τα ως άνω δημοσιοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του νόμου 3556/2007 και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) και στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.kathimerini.gr).
Επομένως το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατεχει πλέον ο άνω μέτοχος ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΥΡΙΤΗΣ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ απο τις 21.1.2015 κατήλθε στο 0,00001%.
Τα ως άνω δημοσιοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του νόμου 3556/2007 και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) και στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.kathimerini.gr).
-
00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
-
00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
-
00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
-
00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
-
00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
-
00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
-
00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
-
00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
-
00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
-
30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ