Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, τον Νόμο 3604 /2007 ο οποίος τροποποίησε τις σχετικές διατάξεις του Κ.Ν.2190/20, τον Κανονισμό 2273/2003 της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και την απόφαση 1/503/13.3.2009 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2014 αποφάσισε και το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της 15ης Ιανουαρίου 2015 καθόρισε τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών σε ποσοστό μέχρι το 10% του συνόλου των μετοχών της ήτοι μέχρι 1.712.506 μετοχές της Εταιρείας. Το εύρος τιμής αγοράς καθορίζεται από ένα (1) ευρώ έως πέντε (5) ευρώ. Η χρονική διάρκεια του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 24 μήνες, έχει ημερομηνία έναρξης την 8η Ιανουαρίου 2015, ημερομηνία εγκρίσεως του προγράμματος από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, και ημερομηνία λήξης την 7η Ιανουαρίου 2017.
Τουλάχιστον το 90% των ιδίων μετοχών που θα αγοραστούν (ήτοι 9% των υφισταμένων μετοχών) θα ακυρωθεί, το υπόλοιπο δε 10% μπορεί να διανεμηθεί στο προσωπικό με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
-
22:38 Πυροσβεστική: 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
-
22:35 Ελ. Ράπτη: Η δημόσια περιουσία δεν χαρίζεται, αλλά αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας
-
22:32 Η ΕΕ καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ - "Παραβίαση του διεθνούς δικαίου"
-
22:29 Κατάρ σε ΟΗΕ: Δεν θα ανεχθούμε την "απερίσκεπτη ισραηλινή συμπεριφορά"
-
22:24 Ελ. Ράπτη: Δημιουργούμε ποιοτική και προσιτή στέγη για περισσότερους συμπολίτες μας
-
22:11 Ερντογάν: Η Τουρκία καταδικάζει την επίθεση στη Ντόχα - Το Ισραήλ έχει υιοθετήσει την τρομοκρατία ως κρατική πολιτική
-
22:05 Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΕΠΕ την Πέμπτη
-
21:50 Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Κατάρ για την ισραηλινή επίθεση με εντολή Τραμπ
-
21:48 ΙΑΕΑ: Συμφωνία με το Ιράν για την επανεκκίνηση των επιθεωρήσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
-
21:43 Ιταλία (δημοσκόπηση): Tο κόμμα της Μελόνι εξασφαλίζει το 29,5% στην πρόθεση ψήφου
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
