Τετάρτη, 24-Δεκ-2014 12:29

ΒΙΣ: Ανακοίνωση για τις αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Με την παρούσα σας γνωστοποιούμε ότι η έκτακτη Γενική Συνέλευση των κ.κ. μετόχων της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμος Εταιρία (Γ.Ε.ΜΗ. 122838007000 πρώην αρ.μ.ΑΕ 6055/06/Β/86/133), η οποία συνήλθε στην έδρα της στις 24/12/2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, έλαβε τις κατωτέρω σε περίληψη αποφάσεις.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ε.Γ.Σ.

1.    Επί του 1ου θέματος (έκδοση κοινού, μη μετατρέψιμου, εμπραγμάτως εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δάνειου ύψους έως 12.000.000,00 ΕΥΡΩ σε αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού)

Αποφασίσθηκε η έκδοση κοινού, μη μετατρέψιμου, εμπραγμάτως εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δάνειου ύψους έως 12.000.000,00 ΕΥΡΩ σε αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού. Εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, προκειμένου να διαπραγματευθεί και αποφασίσει τους ειδικότερους όρους εκδόσεως του δανείου, να ορίσει τους εκπροσώπους της, που θα υπογράψουν την σχετική σύμβαση με τα πιστωτικά ιδρύματα που θα επιλεγούν να καλύψουν το δάνειο ως ομολογιούχοι δανειστές, καθώς και τις ομολογίες και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο με το δάνειο και τις εξασφαλίσεις αυτού.

2.    Επί του 2ου θέματος (Παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και τον Γραμματέα της να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα σχετικά πρακτικά)

Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της να υπογράψουν και να επικυρώσουν το σχετικό πρακτικό της.

Σημειώσεις
    :

Αναφορικά με όλα τα θέμα της Γ.Σ.

1. Συνολικός αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι / συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων : 3.357.475, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 67,5739 % καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο ανέρχεται σε 14.309.568,00 ΕΥΡΩ. Ψήφοι υπέρ : 3.357.475, ήτοι ποσοστό 100 %του εκπροσωπούμενου στην Γ.Σ. μετοχικού κεφαλαίου.

2. (α) κατά την συζήτηση των άνω θεμάτων παρέστησαν ή νομίμως εκπροσωπήθηκαν 2 συνολικά μέτοχοι, (β) η απόφαση ελήφθη με πλειοψηφία 100 % (ομόφωνα), και (γ) το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απόφασης είναι άμεσο.