Συνεχης ενημερωση
Επραγματοποιήθη σήμερα, 28 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 15.00, Εκτακτος Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας BYTE COMPUTER ABEE στα επί της οδού Καλλιρρόης αριθμ. 98 γραφεία και έδρα της. Στην Συνέλευση παρέστησαν δέκα πέντε μέτοχοι, εκπροσωπούντες το 73,18% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και ψήφων, όλες δε οι αποφάσεις της Γενικής Συνελεύσεως ελήφθησαν ομοφώνως και παμφηφεί υπό των παρισταμένων μετόχων.
Κατά την ανωτέρω Γενική Συνέλευση ελήφθη η απόφαση αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσόν των ευρώ (94.896,054), διά της αυξήσεως της ονομαστικής αξίας της μετοχής από (0,30) σε (0,306) Ευρώ.
Η εν λόγω αύξηση απεφασίσθη όπως καλυφθή διά της κεφαλαιοποιήσεως μέρους του αποθεματικού το οποίον εμφαίνεται στα τηρούμενα βιβλία της εταιρείας στον λογαριασμόν "Διαφορές από Αναπροσαρμογή Αξίας Λοιπών Περιουσιακών Στοιχείων" και το ποσό της εν λόγω κεφαλαιοποιήσεως εμπεριέχεται στον συγκεντρωτικό λογαριασμό "Σύνολο καθαρής θέσης εταιρείας" και ειδικώτερα στα "Συσσωρευμένα κέρδη/ Κέρδη εις νέον", ως μέρος της ευλόγου αξίας των ενσωμάτων παγίων κατά την ημερομηνίαν μεταβάσεως στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Ν. 3301/2004), συμφώνως προς τις διατάξεις των άρθρων 20 επ. Ν. 2065/ 1992.
Μετα δε την κατά τα άνω αύξηση απεφασίσθη η τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 του Καταστατικού και η κωδικοποίηση αυτού (Καταστατικού).
-
00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
-
00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
-
00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
-
00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
-
00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
-
00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
-
00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
-
00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
-
00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
-
30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ