Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται από την εταιρία με την επωνυμία MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 21ης Ιουνίου 2006 αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 1.575.000 Ευρώ με κεφαλαιοποίηση μέρους του Αποθεματικού "Διαφορές από Αναπροσαρμογή Αξίας Παγίων". Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,45 Ευρώ σε 0,60 Ευρώ. Μετά την ως άνω αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται στο ποσό των 6.300.000 Ευρώ διαιρούμενο σε 10.500.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής 0,60 Ευρώ. To Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ. Κ2- 17255 / 11.12.2006 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου (5) του Καταστατικού της εταιρίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α. στη συνεδρίασή του της 21ης Δεκεμβρίου 2006 ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας. Κατόπιν των ανωτέρω, από την 29η Δεκεμβρίου 2006, ημέρα Παρασκευή όλες οι μετοχές της εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία, 0,60 Ευρώ ανά μετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210-5596623-31, κος Θ. Πάλλης).
-
00:05 Ο Πούτιν υπενθυμίζει ότι αποτελεί απειλή για το ΝΑΤΟ
-
00:05 Ηρεμία πριν από τη γεωπολιτική καταιγίδα;
-
00:05 Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τις προβλέψεις
-
00:04 Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές
-
00:04 Ελληνική Οικονομία: Με Σχέδιο, Αξιοπιστία και Εξωστρέφεια
-
00:04 Γιατί ο Ζελένσκι έκανε έναν αρχικατάσκοπο επικεφαλής του γραφείου του
-
00:03 Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα
-
00:02 Δικό μας μοντέλο βιομηχανίας θέλουμε;
-
00:01 Μπορούμε καλύτερα
-
12/01 Κ. Κυρανάκης: O κλάδος των ΚΤΕΛ ανοίγει για κάθε ενδιαφερόμενο που πληροί τις προϋποθέσεις
-
Γιατί η McDonald's κλείνει καταστήματα στην Αττική - Τι αλλάζει
-
Επίτροπος Άμυνας ΕΕ: Αν οι ΗΠΑ καταλάβουν τη Γροιλανδία με τη βία, θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ
-
Ο Τραμπ απειλεί να αποκλείσει την Exxon Mobil από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας
-
Υπό ποινική έρευνα θέτει η κυβέρνηση Τραμπ τον πρόεδρο της Fed - "Θέλουν να καθορίζουμε τα επιτόκια υπό πολιτική απειλή", απαντά ο Πάουελ
-
Πώς επηρεάζει την Τουρκία η αποσταθεροποίηση του Ιράν
-
Eurobank: Νέο πρόγραμμα μισθοδοσίας για εκπαιδευτικούς του Δημοσίου
-
Διπλό θρίλερ στην Κύπρο: Ο νεκρός στη ρωσική πρεσβεία και η εξαφάνιση Ρώσου μεγιστάνα
-
Airbnb: Τι πρέπει να κάνουν ιδιοκτήτες-διαχειριστές ακινήτων για να αποφύγουν έξτρα φόρους και πρόστιμα
-
Καποδίστριας: Πόσο κόστισε και ποια τα έσοδα της ταινίας που σαρώνει στις αίθουσες
-
Τραμπ για Γροιλανδία: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα την πάρουμε - Αν επηρεάσει το ΝΑΤΟ, ας το επηρεάσει
-
Το Ιράν ξεσηκώνεται (100)
-
Επίτροπος Άμυνας ΕΕ: Αν οι ΗΠΑ καταλάβουν τη Γροιλανδία με τη βία, θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ (34)
-
Τσουνάμι Καρυστιανού σαρώνει την Αντιπολίτευση (31)
-
Γιατί η McDonald's κλείνει καταστήματα στην Αττική - Τι αλλάζει (17)
-
Τραμπ για Γροιλανδία: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα την πάρουμε - Αν επηρεάσει το ΝΑΤΟ, ας το επηρεάσει (15)
-
Η Meta καλεί την Αυστραλία να επανεξετάσει την απαγόρευση των social media για ανηλίκους (15)
-
Το ραβδί στο σακίδιο (15)
-
Κυβ. πηγές: Μικρή μειοψηφία τινάζει στον αέρα τον διάλογο - Χρησιμοποιεί τον αγροτικό αγώνα ως άλλοθι για προσωπικές ή εξωθεσμικές επιδιώξεις (14)
-
Αποχαιρέτα το Διεθνές Δίκαιο που χάνεις (14)
-
M. Καρυστιανού: "Στις επόμενες εκλογές θα συμμετέχουμε και εμείς - Ο Καραχάλιος πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο" (13)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ