Συνεχης ενημερωση
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια εκδήλωση συνεργατών της Epsilon Net που διοργανώθηκε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 20 και 29 Οκτωβρίου, αντίστοιχα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση της Epsilon Net διέθετε ίσως μεγαλύτερο ειδικό βάρος από άλλες χρονιές, καθώς σε αυτήν παρουσιάστηκε και η νέα πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης PYLON. Το νέο αυτό λογισμικό, εκτός των πρωτοποριακών καινοτομιών που παρουσιάζει σε επίπεδο τεχνολογίας, θα δώσει τη δυνατότητα στην Epsilon Net να διεισδύσει σε νέες, κάθετες αγορές (λιανική, εστίαση, ξενοδοχεία, υπηρεσίες) πέραν των ήδη καταξιωμένων λύσεων για λογιστικά γραφεία και για μισθοδοσίες επιχειρήσεων που σήμερα ηγείται.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της εταιρίας κος Ιωάννης Μίχος, στάθηκε σε σημεία-"κλειδιά" που η εταιρία είχε προβλέψει στην αρχή της οικονομικής κρίσης για τον κλάδο της πληροφορικής και ανάλογα αντέδρασε με τη στρατηγική της ανάπτυξης και της καινοτομίας ως διέξοδο. Οι επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής, έρευνα & ανάπτυξη, προσωπικό και υποδομές ήταν μερικές από τις σημαντικές κινήσεις που τα τελευταία χρόνια ακολούθησε η εταιρία για τις οποίες επήλθαν και σημαντικές βραβεύσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, στρατηγικής σημασίας κίνηση αποτελεί και η περαιτέρω ενίσχυση του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της Epsilon Net μιας και το δίκτυο της εταιρίας θα παραμείνει βασικός συνοδοιπόρος στη νέα πορεία της, όπως επισήμανε η Γενική Διευθύντρια κα Βασιλική Αναγνώστου. Και οι δύο στις ομιλίες τους επισήμαναν ότι η Epsilon Net συνεχίζει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις.
Το τέλος της εκδήλωσης περιλάμβανε την καθιερωμένη απονομή βραβείων σε συνεργάτες του δικτύου της Epsilon Net που διακρίθηκαν για την τεχνογνωσία τους, την εξυπηρέτηση και διαχείριση παραπόνων των πελατών τους, τις πωλήσεις, ενώ βραβεία απονεμήθηκαν στον κορυφαίο και τον καλύτερο νέο συνεργάτη.
H Epsilon Net A.E. είναι ένας Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο, της εκπαίδευσης, ενώ απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα δίκτυο 250 συνεργατών στην Ελλάδα.
-
12:11 Μειωμένη κατά 3,9% η διακίνηση εμπορευμάτων στα ελληνικά λιμάνια το β' τρίμηνο
-
12:11 Πολωνία: Συνελήφθη φοιτητής για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
-
12:11 Πετρέλαιο: Kάτω από τα 60 δολάρια το brent
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (34)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (16)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ