Συνεχης ενημερωση
Σε απάντηση της με αρ. πρωτ. 3660/08-10-2014 επιστολής σας και για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού στα πλαίσια του αρ.2 της απόφασης 5/204/2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.» γνωστοποιεί σχετικά με το από 08-10-2014 δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» τα εξής:
Η «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.» από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου του 82,33% των μετοχών της Ε.Β.Ζ. από την Αγροτική Τράπεζα ή και μετέπειτα από τον εκκαθαριστή της Αγροτικής Τράπεζας, σύννομα είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την εξαγορά του άνω πλειοψηφικού πακέτου και συμμετέχοντας στην διαδικασία των διεθνών διαγωνισμών που είχαν προκηρυχθεί, είχε υποβάλλει συγκεκριμένα επιχειρηματικά πλάνα με σκοπό την αναβίωση της Ε.Β.Ζ. και την επιστροφή της στην κερδοφορία.
Στα πλαίσια της γενικότερης εύρυθμης λειτουργίας αλλά και της αναπτυξιακής τροχιάς της «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.», που αποτελούν κύριο μέλημα της διοίκησης της εταιρείας, είναι ευνόητο ότι διενεργούνται συναντήσεις τόσο με στελέχη όσο και με τις διοικήσεις όλων των συνεργαζόμενων Τραπεζών για τα θέματα που αφορούν στην εταιρεία. Η αναφερθείσα στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» συνάντηση με τραπεζικά στελέχη εμπίπτει στα ως άνω πλαίσια και αφορούσε σε διάφορα τρέχοντα ζητήματα, στο περιθώριο δε αυτής αναφέρθηκε και το θέμα της Ε.Β.Ζ., δίχως όμως να προκύψει οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την πορεία του.
Σε κάθε δε περίπτωση, η «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.», σεβόμενη τις επιταγές της κείμενης νομοθεσίας, φροντίζει να ενημερώνει άμεσα τις Αρχές και το επενδυτικό κοινό, εάν και όταν υπάρχουν στοιχεία ή αποφάσεις ικανές να επηρεάσουν αισθητά την τιμή των μετοχών της ως εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρείας.
-
00:05 Γιατί η στρατηγική ασφαλείας "Πρώτα η Αμερική" του Τραμπ είναι παραπλανητική και επικίνδυνη
-
00:05 H κρίση του κόστους ζωής στις ΗΠΑ είναι πραγματική και ναι, φταίνε οι δασμοί του Τραμπ
-
00:05 Αν αυτό δεν είναι φθηνό, τότε η λέξη έχει χάσει το νόημά της
-
00:04 Γιατί ολοκλήρωση της Ευρώπης; Ανασκόπηση μιας μακράς περιόδου προκλήσεων
-
00:04 "Η επιχειρηματικότητα θέλει τόλμη και οι νέοι την έχουμε"
-
00:04 Για πόσο καιρό ακόμη το Κρεμλίνο θα μπλοκάρει το ίντερνετ;
-
00:03 Όταν αρνείσαι τον διάλογο, χάνεις το δίκιο σου
-
00:02 Έρχονται τα "κάλαντα" και για το φορολογικό...
-
00:01 Επενδύσεις αλλιώς έρχεται πείνα
-
18/12 Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη: Στην φυλακή ο συνδικαλιστής ως αρχηγός και ο λογιστής ως υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Milliyet: Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ετοιμάζουν 2.500 στρατιώτες εναντίον της Τουρκίας
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Κ. Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Στο σχέδιο δεν προβλέπεται κλείσιμο, προβλέπεται μετασχηματισμός καταστημάτων
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Ν. Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη η πρόταση της Κομισιόν για μείωση των κονδυλίων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (87)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (31)
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω (25)
-
Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες - Κλείνουν και τις παρακαμπτήριες την Παρασκευή, ανοίγουν τα διόδια το ΣΚ - Τι θα γίνει τα Χριστούγεννα (16)
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία (16)
-
Η τρικυμία για το ενδεχόμενο κόμμα "Καρυστιανού" και ο πολιτικός "έρωτας" Καραχάλιου που έγινε μίσος (15)
-
Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Ολονύχτια μάχη για τη χρήση ή μη των ρωσικών assets - Δύο λύσεις στο τραπέζι για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (14)
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο (14)
-
ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι σε σχέση με τις γεννήσεις το 2024 (13)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ