Συνεχης ενημερωση
Η εισηγμένη εταιρία PLIAS ΑΒΕΕ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής και διάθεσης καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της στρατηγικής, επεκτείνει τη συνεργασία της με τη γαλλική εταιρία CADUM SA, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική παραγωγή όλων των προϊόντων της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Ριτσώνα.
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρίες ολοκληρώθηκε, πρόσφατα, και αφορά στην παραγωγή όλων των στερεών σαπουνιών της εταιρίας και ειδικότερα των brands: Cleopatra, Cadum, Donge και Savon Le Naturel.
Σημειώνεται ότι η εταιρία CADUM, με έδρα το Παρίσι, ελέγχει σημαντικό μερίδιο στη γαλλική αγορά στερεών σαπουνιών και πραγματοποιεί μεγάλο όγκο εξαγωγών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Aπω Ανατολής.
Με τη νέα συνεργασία, που συνεπάγεται την επιπλέον προσθήκη στην παραγωγή 2.500 τόνων σαπουνιού ετησίως, αναμένεται να καλυφθεί σημαντικά η παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου της PLIAS και να βελτιωθεί η παραγωγικότητα.
Επισημαίνεται ότι η συνεργασία της PLIAS ABEE με την εταιρία CADUM SA ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 με τη διάθεση των στερεών σαπουνιών Cleopatra στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Τα θετικά αποτελέσματα της διανομής των προϊόντων συνέβαλαν στην επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών και ως αποτέλεσμα το 2005, η CADUM ανέθεσε στην PLIAS την παραγωγή της νέας σειράς αφρόλουτρων Cleopatra.
Με την υπογραφή και της πρόσφατης συμφωνίας ενισχύεται περαιτέρω η συνεργασία των δύο μερών και η PLIAS ΑΒΕΕ αποτελεί πλέον στρατηγικό συνεργάτη της CADUM.
Τα προϊόντα, που θα παράγονται στις εγκαταστάσεις της PLIAS, θα πωλούνται μέσω του δικτύου της θυγατρικής εταιρίας PLIAS EMPORIKI στην ελληνική αγορά και μέσω του δικτύου της CADUM σε όλες τις αγορές της Ευρώπης και της Aπω Ανατολής, όπου δραστηριοποιείται η εταιρία.
Ο κ. Αδαμάντιος Λέντσιος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PLIAS, δήλωσε σχετικά ότι "Η συνεργασία με την CADUM εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την ανάπτυξη της PLIAS ΑΒΕΕ μέσα από τη σύναψη συνεργασιών για την παραγωγή προϊόντων προσωπικής περιποίησης για λογαριασμό μεγάλων ευρωπαϊκών και πολυεθνικών εταιριών. Η νέα συμφωνία ευθυγραμμίζεται πλήρως με το νέο όραμά μας που είναι η ανάδειξη της εταιρείας σε σημαντικό παράγοντα στην αγορά της Ν.Α. Ευρώπης στον τομέα της παραγωγής καλλυντικών προϊόντων".
Λίγα Λόγια για την PLIAS ΑΒΕΕ
Η PLIAS ΑΒΕΕ, μέλος του Ομίλου PLIAS, διαθέτει εμπειρία περισσότερη από 130 χρόνια στην παραγωγή και διάθεση καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής περιποίησης, καθότι αποτελεί συνέχεια της εταιρίας Π.Δ. Παπουτσάνης. Σήμερα, με τεχνολογία αιχμής στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Ριτσώνα, αυστηρούς ελέγχους Ποιότητας(ISO 9001) και άριστη εξυπηρέτηση, η PLIAS ΑΒΕΕ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής και διάθεσης καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με εταιρικό δίκτυο διανομής που εκτείνεται και σε χώρες του εξωτερικού. Η PLIAS διαθέτει στην ελληνική αγορά τις ακόλουθες επώνυμες σειρές: Καραβάκι (αφροντούς, σαπούνια, αφροί ξυρίσματος), Aromatics (αφρόλουτρα, αρωματικά σαπούνια, γαλακτώματα σώματος), Natura (κρεμοσάπουνα) και την πλήρη σειρά περιποίησης Olivia με βάση το ελαιόλαδο και το εκχύλισμα ελιάς. Αξιοποιώντας τη δυναμική ανάπτυξη της αγοράς private labels, η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων private label και φασόν για λογαριασμό μεγάλων αλυσίδων Super Markets και πολυεθνικών εταιριών. Επίσης, ο Όμιλος PLIAS δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία, μέσω της θυγατρικής εταιρίας Gageo, στην αγορά των Hotel Amenities, διαθέτοντας ολοκληρωμένες σειρές μπάνιου και προσωπικής περιποίησης για την ξενοδοχειακή αγορά.
-
22:37 Κέρδη άνω του 1% για το αργό - Μικρές μεταβολές ο χρυσός
-
22:25 Ν. Δένδιας: Αντιμετωπίζουμε υπαρκτή απειλή - Αναγκαιότητα η πλήρης μεταρρύθμιση των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων
-
22:05 Βενεζουέλα: Σχεδιάζει τακτική ανταρτοπολέμου εάν δεχθεί εισβολή από τις ΗΠΑ
-
21:51 Bloomberg: Η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι ενορχήστρωσαν την κλοπή $13 δισ. σε Bitcoin
-
21:47 Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι τραυμάτισαν τέσσερις Παλαιστίνιους και πυρπόλησαν περιουσίες
-
21:35 ΟΗΕ: Το Νότιο Σουδάν κινείται προς "αρνητική και πιθανώς επικίνδυνη κατεύθυνση"
-
21:23 Νιούσομ (κυβερνήτης Καλιφόρνιας) από την COP30: Ο Τραμπ επιμένει στην ανόητη στάση του
-
21:19 Ισραήλ: Παραιτήθηκε ο υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων, στενός συνεργάτης του Νετανιάχου
-
21:18 Ρουμανία: Κρατικό έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία της Lukoil θέλει ο υπ. Ενέργειας
-
21:09 Xεζμπολάχ: Καταδικάζει τις αμερικανικές πιέσεις στη Βηρυτό - "Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας"
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Πώς μια επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο ανατινάζει τις σχέσεις ΕΕ - Κίνας
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Πλειστηριασμοί: Νέο σφυρί για τις εγκαταστάσεις της MLS Πληροφορική – Η άνοδος και η πτώση
-
"Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα" ο Ορμπάν υπό τον φόβο εκλογικής ήττας - Αυξάνει το έλλειμμα, φορολογεί τις τράπεζες
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (150)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (57)
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος (34)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (33)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (12)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (10)
-
COVID: Σαφέστερη εικόνα των μακροχρόνιων επιπτώσεων (10)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (8)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (7)
-
Ν. Καραχάλιος για κόμμα Καρυστιανού: "Ήταν έτοιμο, θα κάναμε ανακοινώσεις στις 24 Ιουλίου στα Χανιά" (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ