Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία «ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ – ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στις 12.06.2014, αποφάσισε, μεταξύ άλλων θεμάτων, την μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά διακόσιες δεκατρείς χιλιάδες (213.0000) Ευρώ, με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 18.648.000 σε 18.435.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920.
Οι ως άνω 213.000 μετοχές αγοράσθηκαν κατά το διάστημα 19.07.2012 - 14.05.2014, σε εκτέλεση της από 28.06.2012 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.
Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται πλέον σε 18.435.000 Ευρώ, διαιρούμενο σε 18.435.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας μετοχής 1,0 Ευρώ εκάστης.
Την 26/06/2014 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών η αριθμ. Κ2-2342 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρίας. Η Διοικούσα Επιτροπή χρηματιστηριακών αγορών στη συνεδρίασή της 10/07/2014, ενημερώθηκε για την εν λόγω μείωση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω ακύρωσης των μετοχών της εταιρίας.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρίας ορίζεται ότι, από την 16η Ιουλίου 2014 παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 213.000 μετοχών οι οποίες ακυρώνονται.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210-5515000 υπεύθυνος κ. Μάνεσης Βασίλης).
-
00:05 Αντιπλημμυρική θωράκιση και άλλες απάτες
-
00:05 Η "βουβή" κρίση είναι ήδη εδώ
-
00:05 Το Σύνταγμα δεν είναι passe-partout
-
00:05 MSCI: Το Χ.Α. ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες
-
00:05 Το "πεντοχίλιαρο" του χρυσού
-
00:04 Το 5ο Βαρόμετρο της Αγοράς Ακινήτων: Η αγορά παλιών σπιτιών περνάει στη φάση των 2 (!) τιμών πώλησης...
-
00:03 Γιατί η εκρηκτική άνοδος του ασημιού είναι σημαντικότερη από ό,τι δείχνει
-
00:02 Αξιολόγηση στο δημόσιο... Εδώ γελάνε...;
-
00:01 Το πρόβλημα της χώρας είναι συνταγματικό
-
00:00 H Space X εξαγόρασε την xAI - Στα $1,25 τρισ. εκτιμάται η αξία ενόψει συγχώνευσης
-
Ερχεται απόφαση για τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων - Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη στο ΣτΕ
-
ΜΙΔΑ: Έρχεται η μεγάλη απογραφή για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποια στοιχεία θα κληθούν να δηλώσουν
-
Νέος γύρος sell-off στα πολύτιμα μέταλλα - Σε ελεύθερη πτώση χρυσός και ασήμι (upd)
-
Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank – Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός
-
Παρουσιάστηκε η πλωτή εξέδρα USSPS στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας
-
Σάλος με τον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου: Αυτή είναι η βίλα με πισίνα που νοικιάζει ως πολιτικό γραφείο με λεφτά της ΕΕ
-
Φυσάμε το γιαούρτι
-
Υπονομεύει η Γερμανία τον Κάθετο Διάδρομο Ελλάδας - Ουκρανίας;
-
Η Metlen επιτυγχάνει ένα ακόμη ορόσημο στο πρόγραμμα φρεγατών πρώτης γραμμής
-
Τραμπ: Εμπορική συμφωνία με την Ινδία - Δεν θα αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο, μειώνονται οι δασμοί
-
Πώς ΔΕΝ έλυσε η Ουγγαρία το δημογραφικό (67)
-
Υπονομεύει η Γερμανία τον Κάθετο Διάδρομο Ελλάδας - Ουκρανίας; (57)
-
ΜΙΔΑ: Έρχεται η μεγάλη απογραφή για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποια στοιχεία θα κληθούν να δηλώσουν (36)
-
Πρεμιέρα για τα προεκλογικά διλήμματα που θα θέσει ο Κ. Μητσοτάκης: Ανοίγει η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, με αξιολόγηση στο Δημόσιο και νόμο περί ευθύνης υπουργών (24)
-
Κυρ. Μητσοτάκης: "Μη κρατικά ΑΕΙ, αξιολόγηση στο δημόσιο, ευθύνες υπουργών, νέος τρόπος εκλογής ηγεσίας Δικαιοσύνης" (20)
-
Αιχμηρή δήλωση Ευ. Βενιζέλου για τις ανακοινώσεις Κ. Μητσοτάκη περι Συνταγματικής Αναθεώρησης (15)
-
Το πρόβλημα της χώρας είναι συνταγματικό (12)
-
Ερχεται απόφαση για τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων - Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη στο ΣτΕ (12)
-
Αποχωρούν από την Νέα Αριστερά ο Ν. Μπίστης και αλλα 9 μέλη της ΚΕ (10)
-
Νέα ανάρτηση Καρυστιανού για τα ελληνοτουρκικά: Καλώ τον πρωθυπουργό να ενημερώσει για την ατζέντα της συνάντησης με Ερντογάν (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ